×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Marshmallow vločky 

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková...
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková směs s...

Marshmallow vločky 

Co budete potřebovat

rostlinný olej
25 g práškové želatiny
190 ml studené vody
500 g cukru krupice
180 g agávového sirupu
1⁄4 lžičky soli
1 lžička vanilkového aroma
6 lžic moučkového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2. Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3. Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4. Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání,
přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5. Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem
a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marshmallow vločky 

Dezert Snadné Cukroví Vánoce Bez laktózy Videorecept Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů 
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

rostlinný olej
25 g práškové želatiny
190 ml studené vody
500 g cukru krupice
180 g agávového sirupu
1⁄4 lžičky soli
1 lžička vanilkového aroma
6 lžic moučkového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2. Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3. Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4. Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání,
přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5. Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem
a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková...
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková směs s...

Inspirujte se podobnými recepty