Prodejny Albert jsou pro vás otevřené také v neděli. Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Marshmallow vločky 

Inspirujte se podobnými recepty

Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým...
Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým krémem
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a bylinkách

Marshmallow vločky 

Co budete potřebovat

rostlinný olej
25 g práškové želatiny
190 ml studené vody
500 g cukru krupice
180 g agávového sirupu
1⁄4 lžičky soli
1 lžička vanilkového aroma
6 lžic moučkového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2. Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3. Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4. Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání,
přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5. Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem
a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marshmallow vločky 

Dezert Snadné Cukroví Vánoce Bez laktózy Videorecept Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů 
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

rostlinný olej
25 g práškové želatiny
190 ml studené vody
500 g cukru krupice
180 g agávového sirupu
1⁄4 lžičky soli
1 lžička vanilkového aroma
6 lžic moučkového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2. Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3. Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4. Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání,
přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5. Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem
a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým...
Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým krémem
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a bylinkách

Inspirujte se podobnými recepty