Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Marshmallow vločky 

Inspirujte se podobnými recepty

Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a bylinkách
Snadný bramborový salát
Snadný bramborový...
Snadný bramborový salát
Snadný bramborový salát
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké...
Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké brambory

Marshmallow vločky 

Co budete potřebovat

rostlinný olej
25 g práškové želatiny
190 ml studené vody
500 g cukru krupice
180 g agávového sirupu
1⁄4 lžičky soli
1 lžička vanilkového aroma
6 lžic moučkového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2. Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3. Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4. Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání,
přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5. Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem
a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marshmallow vločky 

Dezert Snadné Cukroví Vánoce Bez laktózy Videorecept Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů 
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

rostlinný olej
25 g práškové želatiny
190 ml studené vody
500 g cukru krupice
180 g agávového sirupu
1⁄4 lžičky soli
1 lžička vanilkového aroma
6 lžic moučkového cukru
1 lžíce kukuřičného škrobu

Jak na to?

1. Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2. Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3. Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4. Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání,
přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5. Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem
a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.

Inspirujte se podobnými recepty

Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a bylinkách
Snadný bramborový salát
Snadný bramborový...
Snadný bramborový salát
Snadný bramborový salát
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké...
Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké brambory

Inspirujte se podobnými recepty