
Marokánky
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C.
V hrnci zahřejte smetanu a máslo, ale nevařte je. Odstavte a postupně vmíchejte cukr, kandované ovoce, ořechy a mouku. Ze vzniklé husté směsi tvořte na plechu vyloženém pečicím papírem hrudky. Pečte přibližně pět minut nebo dozlatova. Mezitím ve vodní lázni rozehřejte čokoládu, kterou pak vychladlé marokánky dozdobte.
Pomohl vám recept?
250hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod