Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Marinované kapří hranolky

Inspirujte se podobnými recepty

Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky...
Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky crespelle...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek nejen na...
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s karamelovým...

Marinované kapří hranolky

Co budete potřebovat

800 g kapřích filetů, vykostěných
NA MARINÁDU
hrst nasekané petrželky
strouhaná kůra z ½ citronu
3 stroužky česneku, drceného
6 lžic světlé sójové omáčky
NA DOKONČENÍ
hladká mouka na obalení
olej na smažení

Jak na to?

Vykostěné kapří filety položte kůží navrch a nakrájejte svisle na podlouhlé proužky (1,5×5 cm). Na marinádu smíchejte všechny ingredience a porce kapra s ní potřete. Nechte aspoň hodinu, ale raději déle, marinovat v lednici.
Marinované kapří hranolky obalte v mouce a přebytečnou oklepněte. Rozpalte vysokou vrstvu oleje a postupně po částech smažte hranolky dozlatova zhruba 7 minut; snažte se, aby se při smažení nedotýkaly. Zlaté hranolky nechte okapat na papírové utěrce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marinované kapří hranolky

Příloha Velmi snadné Vánoce Petržel kadeřavá Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

800 g kapřích filetů, vykostěných
NA MARINÁDU
hrst nasekané petrželky
strouhaná kůra z ½ citronu
3 stroužky česneku, drceného
6 lžic světlé sójové omáčky
NA DOKONČENÍ
hladká mouka na obalení
olej na smažení

Jak na to?

Vykostěné kapří filety položte kůží navrch a nakrájejte svisle na podlouhlé proužky (1,5×5 cm). Na marinádu smíchejte všechny ingredience a porce kapra s ní potřete. Nechte aspoň hodinu, ale raději déle, marinovat v lednici.
Marinované kapří hranolky obalte v mouce a přebytečnou oklepněte. Rozpalte vysokou vrstvu oleje a postupně po částech smažte hranolky dozlatova zhruba 7 minut; snažte se, aby se při smažení nedotýkaly. Zlaté hranolky nechte okapat na papírové utěrce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky...
Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky crespelle...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek nejen na...
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s karamelovým...

Inspirujte se podobnými recepty