Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyMarinovaná mozzarella
Albert logoAlbert logo
  • Marinovaná mozzarella

Marinovaná mozzarella

Marinovaná mozzarella
Velmi snadné
0-15 minut
5/5
Italská
Předkrm

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Mozzarella 4 ks
  • Olej olivový 125 ml
  • Česnek 2 strouž.
  • Citronová kůra 30 g
  • Bazalka čerstvá
  • Chléb libanonský
  • Mozzarella 4 ks
  • Olej olivový 125 ml
  • Česnek 2 strouž.
  • Citronová kůra 30 g
  • Bazalka čerstvá
  • Chléb libanonský

Příprava

1
Mozzarellu, česnek nakrájený na plátky a citronovou kůru dejte do hlubšího talíře, přelijte olejem a dejte na hodinu marinovat do lednice. Dvě lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm 30 sekund opékejte bazalku. Vyjměte ji a nechte na ubrousku okapat. Mozzarellu podávejte s bazalkou a libanonským chlebem.
1
Mozzarellu, česnek nakrájený na plátky a citronovou kůru dejte do hlubšího talíře, přelijte olejem a dejte na hodinu marinovat do lednice. Dvě lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm 30 sekund opékejte bazalku. Vyjměte ji a nechte na ubrousku okapat. Mozzarellu podávejte s bazalkou a libanonským chlebem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 14 dní

Od 24.07.2024 do 06.08.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.