×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Marinovaná mozzarella
15 minut , Předkrm , Velmi snadné , Italská , Chuťovky ,

Marinovaná mozzarella

Co budu potřebovat

4 koule mozzarelly
2 stroužky česneku
30 g citronové kůry
125 ml olivového oleje
12 bazalkových listů
libanonský chléb

Jak na to?

Mozzarellu, česnek nakrájený na plátky a citronovou kůru dejte do hlubšího talíře, přelijte olejem a dejte na hodinu marinovat do lednice. Dvě lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm 30 sekund opékejte bazalku. Vyjměte ji a nechte na ubrousku okapat. Mozzarellu podávejte s bazalkou a libanonským chlebem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Tyčinky z listového těsta s mozzarellou

    Chuťovky 30 minut
  • Pečené rajčatové jednohubky

    Chuťovky 45 minut
  • Jednohubky s paprikovou salsou a tvarohem

    Chuťovky 60 minut