Marinovaná mozzarella
Ingredience
4 | koule mozzarelly |
2 | stroužky česneku |
30 g | citronové kůry |
125 ml | olivového oleje |
12 | bazalkových listů |
libanonský chléb |
Postup přípravy
Mozzarellu, česnek nakrájený na plátky a citronovou kůru dejte do hlubšího talíře, přelijte olejem a dejte na hodinu marinovat do lednice. Dvě lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm 30 sekund opékejte bazalku. Vyjměte ji a nechte na ubrousku okapat. Mozzarellu podávejte s bazalkou a libanonským chlebem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY