×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Malinový cheesecake s mangem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Malinový cheesecake s mangem

Co budete potřebovat

máslo na vymazání formy
3 vejce
50 g třtinového cukru
špetka soli
50 g polohrubé mouky
Mangová náplň:
9 plátků želatiny
200 ml smetany ke šlehání
250 g mascarpone
4 lžíce třtinového cukru
1 rozmixované mango
Malinový krém:
200 ml smetany ke šlehání
250 g mascarpone
6 lžic malinové marmelády
250 g čerstvých malin

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 150 °C a připravte si vymazanou dortovou formu. Oddělte bílky od žloutků a z bílků a poloviny cukru se špetkou soli ušlehejte pevný sníh, do sněhu postupně zašlehávejte žloutky a mouku se zbytkem cukru. Těsto nalijte do formy a pečte zhruba 30 minut. Korpus nechte vychladnout. Namočte želatinu do studené vody, ušlehejte lehce tekutou šlehačku a k ní přišlehejte mascarpone a cukr. 
Mangové pyré lehce zahřejte a rozpusťte v něm želatinu, nechte trochu zchladit na pokojovou teplotu a smíchejte ji se šlehačkou s mascarpone. Nalijte na piškotový korpus a dejte vychladit nejméně na čtyři hodiny, nejlépe přes noc. Na ztuhlý cheesecake připravte malinový krém. Vyšlehejte mírně tekutou šlehačku s mascarpone a malinovou marmeládou. Krém naneste rovnoměrně na mangovou náplň a posypte čerstvými malinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinový cheesecake s mangem

Dezert Snadné Moučníky a koláče Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

máslo na vymazání formy
3 vejce
50 g třtinového cukru
špetka soli
50 g polohrubé mouky
Mangová náplň:
9 plátků želatiny
200 ml smetany ke šlehání
250 g mascarpone
4 lžíce třtinového cukru
1 rozmixované mango
Malinový krém:
200 ml smetany ke šlehání
250 g mascarpone
6 lžic malinové marmelády
250 g čerstvých malin

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 150 °C a připravte si vymazanou dortovou formu. Oddělte bílky od žloutků a z bílků a poloviny cukru se špetkou soli ušlehejte pevný sníh, do sněhu postupně zašlehávejte žloutky a mouku se zbytkem cukru. Těsto nalijte do formy a pečte zhruba 30 minut. Korpus nechte vychladnout. Namočte želatinu do studené vody, ušlehejte lehce tekutou šlehačku a k ní přišlehejte mascarpone a cukr. 
Mangové pyré lehce zahřejte a rozpusťte v něm želatinu, nechte trochu zchladit na pokojovou teplotu a smíchejte ji se šlehačkou s mascarpone. Nalijte na piškotový korpus a dejte vychladit nejméně na čtyři hodiny, nejlépe přes noc. Na ztuhlý cheesecake připravte malinový krém. Vyšlehejte mírně tekutou šlehačku s mascarpone a malinovou marmeládou. Krém naneste rovnoměrně na mangovou náplň a posypte čerstvými malinami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty