×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mangové čatní

Další recepty a články

Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...

Mangové čatní

Co budete potřebovat

400 g krupicového cukru
250 ml jablečného octa
4 manga
1 cibule
2 hrsti rozinek
3 plátky zázvoru nakládaného v cukru
1 stroužek česneku
1 lžička hořčičného semínka
1/4 lžičky chilli

Jak na to?

V hrnci smíchejte cukr a ocet a za stá­lého míchání přiveďte k varu. Přidejte všechny ostatní ingredience a odklope­né hodinu vařte na mírném ohni, aby směs zhoustla. Občas promíchejte. Čatní naplňte do horkých sklenic, uzavřete a na 15 minut obraťte dnem vzhůru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mangové čatní

Předkrm Snadné Orientální Chuťovky Magazín 5/2013
(0)

Co budete potřebovat

400 g krupicového cukru
250 ml jablečného octa
4 manga
1 cibule
2 hrsti rozinek
3 plátky zázvoru nakládaného v cukru
1 stroužek česneku
1 lžička hořčičného semínka
1/4 lžičky chilli

Jak na to?

V hrnci smíchejte cukr a ocet a za stá­lého míchání přiveďte k varu. Přidejte všechny ostatní ingredience a odklope­né hodinu vařte na mírném ohni, aby směs zhoustla. Občas promíchejte. Čatní naplňte do horkých sklenic, uzavřete a na 15 minut obraťte dnem vzhůru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat