Mandlový srnčí hřbet
Ingredience
110 g | hladké mouky |
110 g | mletých mandlí |
1 | sáček kypřicího prášku do pečiva |
4 | vejce, oddělené žloutky a bílky |
145 g | cukru, jemného krystalu |
100 g | sýra cottage |
máslo a hrubá mouka do formy |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 200°C. V míse smíchejte mouku s mandlemi, práškem do pečiva. V jiné míse šlehejte bílky dotuha, postupně přidávejte cukr. Pak vmíchejte žloutky, směs mouky a sýr. Dobře smíchejte, dejte do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet. Pečte 30–40 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY