Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyMandlový losos
Albert logoAlbert logo
  • Mandlový losos

Mandlový losos

Mandlový losos
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Středomořská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
2 porce
  • Máslo 50 g
  • Losos filet 700 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Ementál bloček 100 g
  • Mandle plátky 4 plž
  • Petrželka čerstvá 4 plž
  • Máslo 50 g
  • Losos filet 700 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Ementál bloček 100 g
  • Mandle plátky 4 plž
  • Petrželka čerstvá 4 plž

Příprava

1
Troubu předehřejte na 190°C.
2
Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete.
3
Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla.
4
Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.
1
Troubu předehřejte na 190°C.
2
Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete.
3
Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla.
4
Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 5 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 12 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.