Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mandlové hvězdičky

Inspirujte se podobnými recepty

Sushi rýže základní postup
Sushi rýže základní...
Sushi rýže základní postup
Sushi rýže základní postup
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce

Mandlové hvězdičky

Co budete potřebovat

1 hotové těsto na vanilkové rohlíčky
Na náplň:
100g mandlových lupínků
100g třtinového cukru
50g másla
50g rozinek
125ml 30% smetany
4 lžíce medu
1 lžíce hladké mouky
1 lžička vanilkového extraktu

Jak na to?

Připravte si náplň. Máslo dejte do rendlíku spolu s cukrem a medem. Zahřívejte,
dokud se cukr nerozpustí a nespojí s máslem. Přidejte smetanu a následně všechny
ostatní ingredience a dobře promíchejte, aby se vše spolu dokonale spojilo a směs
zhoustla. Odstavte a nechte dostatečně vychladnout. Troubu rozehřejte na 180°C.
Na pomoučněném vále rozválejte těsto na 3 mm tlustý plát a pomocí vykrajovátka
vytvořte hvězdičky. Položte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte 6 minut. Po 6 minutách vytáhněte z trouby a do středu každé z nich položte lžičku náplně. Takto dejte znovu do trouby péct dalších 6 minut. Po vytažení z trouby nechte vychladnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mandlové hvězdičky

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Videorecept Magazín Videorecept
Průměrné hodnocení 4 (1)
Náplň z mandlových lupínků, rozinek a medu provoní váš adventní domov. Hvězdičky jsou jednoduché, upečené je budete mít za chvilku.

Co budete potřebovat

1 hotové těsto na vanilkové rohlíčky
Na náplň:
100g mandlových lupínků
100g třtinového cukru
50g másla
50g rozinek
125ml 30% smetany
4 lžíce medu
1 lžíce hladké mouky
1 lžička vanilkového extraktu

Jak na to?

Připravte si náplň. Máslo dejte do rendlíku spolu s cukrem a medem. Zahřívejte,
dokud se cukr nerozpustí a nespojí s máslem. Přidejte smetanu a následně všechny
ostatní ingredience a dobře promíchejte, aby se vše spolu dokonale spojilo a směs
zhoustla. Odstavte a nechte dostatečně vychladnout. Troubu rozehřejte na 180°C.
Na pomoučněném vále rozválejte těsto na 3 mm tlustý plát a pomocí vykrajovátka
vytvořte hvězdičky. Položte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte 6 minut. Po 6 minutách vytáhněte z trouby a do středu každé z nich položte lžičku náplně. Takto dejte znovu do trouby péct dalších 6 minut. Po vytažení z trouby nechte vychladnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Sushi rýže základní postup
Sushi rýže základní...
Sushi rýže základní postup
Sushi rýže základní postup
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce

Inspirujte se podobnými recepty