Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mandlová bublanina plná třešní

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Mandlová bublanina plná třešní

Co budete potřebovat

700 g třešní
3 vejce
sůl
200 g cukru krupice
220 g polohrubé mouky
1 kypřicí prášek do pečiva
30 g blanšírovaných mandlí
200 ml smetany ke šlehání
(30 %)
100 g mandlových plátků
50 g cukru moučky

Jak na to?

1. Omyté, okapané třešně vypeckujte.
2. Z vajec oddělte bílky a se špetkou soli vyšlehejte do pevného sněhu. Žloutky vlijte do druhé mísy a šlehejte s cukrem krupicí do kypré pěny. Vmíchejte prosátou polohrubou mouku, kypřicí prášek a sůl. Přidejte namleté mandle, smetanu a postupně zašlehejte do pěny.
3. Nakonec obracením vařečky opatrně zapracujte vyšlehaný sníh. Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem, poklaďte třešněmi a posypte plátky mandlí. Pečte 30 minut na 180 °C dozlatova.
4. Po vychladnutí posypte moučkovým cukrem, nakrájejte na kostky a servírujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mandlová bublanina plná třešní

Dezert Snadné Moučníky a koláče Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 20 kusů
(0)

Co budete potřebovat

700 g třešní
3 vejce
sůl
200 g cukru krupice
220 g polohrubé mouky
1 kypřicí prášek do pečiva
30 g blanšírovaných mandlí
200 ml smetany ke šlehání
(30 %)
100 g mandlových plátků
50 g cukru moučky

Jak na to?

1. Omyté, okapané třešně vypeckujte.
2. Z vajec oddělte bílky a se špetkou soli vyšlehejte do pevného sněhu. Žloutky vlijte do druhé mísy a šlehejte s cukrem krupicí do kypré pěny. Vmíchejte prosátou polohrubou mouku, kypřicí prášek a sůl. Přidejte namleté mandle, smetanu a postupně zašlehejte do pěny.
3. Nakonec obracením vařečky opatrně zapracujte vyšlehaný sníh. Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem, poklaďte třešněmi a posypte plátky mandlí. Pečte 30 minut na 180 °C dozlatova.
4. Po vychladnutí posypte moučkovým cukrem, nakrájejte na kostky a servírujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty