Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Malinové suflé

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Malinové suflé

Co budete potřebovat

máslo na vymazání formiček
300 g mražených malin
2 lžíce citronové šťávy
55 g krupicového cukru + na vysypání
1 lžíce kukuřičného škrobu
3 lžíce vody
5 vaječných bílků
75 g krupicového cukru
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 ºC. 4 zapékací formičky o objemu 250 ml vymažte máslem a vysypte cukrem a dejte je na plech. Maliny v rendlíku 3–4 minuty povařte a pak je rozmixujte, přeceďte přes sítko a vraťte do rendlíku. Přidejte citronovou šťávu a cukr a míchejte, až se cukr rozpustí. Zvyšte plamen a přiveďte k varu. Přidejte škrob a vodu a ještě minutu míchejte. Dejte vychladit do lednice. Bílky šlehejte do sněhu, postupně přidávejte cukr a vyšlehejte dotuha. Sníh vmíchejte k malinové směsi, rozdělte do připravených formiček a pečte 12–15 minut. Poprašte cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinové suflé

Snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

máslo na vymazání formiček
300 g mražených malin
2 lžíce citronové šťávy
55 g krupicového cukru + na vysypání
1 lžíce kukuřičného škrobu
3 lžíce vody
5 vaječných bílků
75 g krupicového cukru
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 ºC. 4 zapékací formičky o objemu 250 ml vymažte máslem a vysypte cukrem a dejte je na plech. Maliny v rendlíku 3–4 minuty povařte a pak je rozmixujte, přeceďte přes sítko a vraťte do rendlíku. Přidejte citronovou šťávu a cukr a míchejte, až se cukr rozpustí. Zvyšte plamen a přiveďte k varu. Přidejte škrob a vodu a ještě minutu míchejte. Dejte vychladit do lednice. Bílky šlehejte do sněhu, postupně přidávejte cukr a vyšlehejte dotuha. Sníh vmíchejte k malinové směsi, rozdělte do připravených formiček a pečte 12–15 minut. Poprašte cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty