Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Malinové suflé

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Malinové suflé

Co budete potřebovat

máslo na vymazání formiček
300 g mražených malin
2 lžíce citronové šťávy
55 g krupicového cukru + na vysypání
1 lžíce kukuřičného škrobu
3 lžíce vody
5 vaječných bílků
75 g krupicového cukru
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 ºC. 4 zapékací formičky o objemu 250 ml vymažte máslem a vysypte cukrem a dejte je na plech. Maliny v rendlíku 3–4 minuty povařte a pak je rozmixujte, přeceďte přes sítko a vraťte do rendlíku. Přidejte citronovou šťávu a cukr a míchejte, až se cukr rozpustí. Zvyšte plamen a přiveďte k varu. Přidejte škrob a vodu a ještě minutu míchejte. Dejte vychladit do lednice. Bílky šlehejte do sněhu, postupně přidávejte cukr a vyšlehejte dotuha. Sníh vmíchejte k malinové směsi, rozdělte do připravených formiček a pečte 12–15 minut. Poprašte cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinové suflé

Snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

máslo na vymazání formiček
300 g mražených malin
2 lžíce citronové šťávy
55 g krupicového cukru + na vysypání
1 lžíce kukuřičného škrobu
3 lžíce vody
5 vaječných bílků
75 g krupicového cukru
moučkový cukr

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 ºC. 4 zapékací formičky o objemu 250 ml vymažte máslem a vysypte cukrem a dejte je na plech. Maliny v rendlíku 3–4 minuty povařte a pak je rozmixujte, přeceďte přes sítko a vraťte do rendlíku. Přidejte citronovou šťávu a cukr a míchejte, až se cukr rozpustí. Zvyšte plamen a přiveďte k varu. Přidejte škrob a vodu a ještě minutu míchejte. Dejte vychladit do lednice. Bílky šlehejte do sněhu, postupně přidávejte cukr a vyšlehejte dotuha. Sníh vmíchejte k malinové směsi, rozdělte do připravených formiček a pečte 12–15 minut. Poprašte cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Inspirujte se podobnými recepty