Domácí majonéza s petrželkou
Ingredience
3 | žloutky |
1 | lžička dijonské hořčice |
sůl | |
pepř | |
280 ml | olivového oleje |
1–2 | lžičky bílého vinného octa |
šťáva z limety | |
svazek petrželky | |
lístky čerstvé bazalky | |
hranolky |
Postup přípravy
1) V míse smíchejte žloutky, hořčici, sůl a pepř, a pak po kapkách zašlehávejte olej. Šlehejte, dokud směs nezačne krásně houstnout.
2) Zhruba po přilití poloviny oleje zašlehejte do majonézy i ocet a pokračujte dále s olejem.
3) Nakonec majonézu dochuťte limetkovou šťávou, nasekanými bylinkami a solí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY