×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Lučinová frittata s pórkem

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Lučinová frittata s pórkem

Co budete potřebovat

1 lžička másla
hrst nakrájeného pórku
1 červená paprika, na nudličky
sůl, pepř
3 vejce
3 balení Lučiny 100 g

Jak na to?

Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lučinová frittata s pórkem

Velmi snadné Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 lžička másla
hrst nakrájeného pórku
1 červená paprika, na nudličky
sůl, pepř
3 vejce
3 balení Lučiny 100 g

Jak na to?

Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty