
Lučinová frittata s pórkem
Postup přípravy
Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.
Pomohl vám recept?
8hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod