Lučinová frittata s pórkem
Ingredience
1 | lžička másla |
hrst nakrájeného pórku | |
1 | červená paprika, na nudličky |
sůl, pepř | |
3 | vejce |
3 | balení Lučiny 100 g |
Postup přípravy
Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY