×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Lučinová frittata s pórkem

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým...
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Lučinová frittata s pórkem

Co budete potřebovat

1 lžička másla
hrst nakrájeného pórku
1 červená paprika, na nudličky
sůl, pepř
3 vejce
3 balení Lučiny 100 g

Jak na to?

Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lučinová frittata s pórkem

Velmi snadné Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 lžička másla
hrst nakrájeného pórku
1 červená paprika, na nudličky
sůl, pepř
3 vejce
3 balení Lučiny 100 g

Jak na to?

Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Inspirujte se podobnými recepty