×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Lučinová frittata s pórkem
15 minut , Velmi snadné ,

Lučinová frittata s pórkem

Co budu potřebovat

1 lžička másla
hrst nakrájeného pórku
1 červená paprika, na nudličky
sůl, pepř
3 vejce
3 balení Lučiny 100 g

Jak na to?

Pekáček vyložte pečicím papírem, troubu rozehřejte na 150 °C. Na másle osmahněte pórek s paprikou a osolte. Vyšlehejte 3 vejce a pak přidejte Lučinu, sůl a pepř a znovu vyšlehejte. Vmíchejte zeleninu, nalijte do pekáčku a upečte dozlatova.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Bavorský čočkový eintopf

    Z jednoho hrnce nad 60 minut
  • Boršč

    Polévky nad 60 minut
  • Brokolicové nugetky s čedarem

    Vegetariánské 60 minut