×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Další recepty a články

Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Smažené minisendviče
Smažené minisendviče
Smažené minisendviče
Smažené minisendviče
Sýrová pomazánka
Sýrová pomazánka
Sýrová pomazánka
Sýrová pomazánka

Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Tip do kuchyně

 

Máte-li rádi pikantnější chuť, potřete bagetku před namazáním stroužkem česneku.

Co budete potřebovat

16 tenkých plátků bagety
4 lžíce olivového oleje
280 g mraženého hrášku
½ balení polotučného tvarohu
1 jarní cibulka
30 g parmazánu
sůl
pepř

Jak na to?

Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.

1) Troubu předehřejte na 190 °C.

2) Na cros­tini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.

3) Pečte 10–12 minut.

4) Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibul­ku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.

5) Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Svačina Velmi snadné Italská Pomazánky Pečení Magazín 3/2013
Průměrné hodnocení 4.2 (13)

Tip do kuchyně

 

Máte-li rádi pikantnější chuť, potřete bagetku před namazáním stroužkem česneku.

Co budete potřebovat

16 tenkých plátků bagety
4 lžíce olivového oleje
280 g mraženého hrášku
½ balení polotučného tvarohu
1 jarní cibulka
30 g parmazánu
sůl
pepř

Jak na to?

Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.

1) Troubu předehřejte na 190 °C.

2) Na cros­tini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.

3) Pečte 10–12 minut.

4) Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibul­ku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.

5) Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Makrelová pomazánka
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Smažené minisendviče
Smažené minisendviče
Smažené minisendviče
Smažené minisendviče
Sýrová pomazánka
Sýrová pomazánka
Sýrová pomazánka
Sýrová pomazánka

Inspirujte se podobnými recepty