Další recepty a články
Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.
1) Troubu předehřejte na 190 °C.
2) Na crostini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.
3) Pečte 10–12 minut.
4) Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibulku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.
5) Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.
1) Troubu předehřejte na 190 °C.
2) Na crostini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.
3) Pečte 10–12 minut.
4) Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibulku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.
5) Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio