Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem
Ingredience
16 | tenkých plátků bagety |
4 | lžíce olivového oleje |
280 g | mraženého hrášku |
½ | balení polotučného tvarohu |
1 | jarní cibulka |
30 g | parmazánu |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.
1) Troubu předehřejte na 190 °C.
2) Na crostini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.
3) Pečte 10–12 minut.
4) Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibulku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.
5) Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY