Lososový tatarák do skleničky
Ingredience
200 g | filetu z uzeného lososa Albert |
Excellent – porce | |
½ | salátové okurky |
1 | avokádo |
1 | hrst čerstvé pažitky |
1 | hrst čerstvého kopru |
1 | citron |
1 | lžíce olivového oleje |
sůl, pepř |
Postup přípravy
1. Lososa, očištěnou okurku a oloupané avokádo nakrájejte najemno. Trošku od každého z nich nechte na ozdobu. Vše promíchejte se 2 lžícemi nakrájené pažitky a kopru, citronovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem.
2. Dejte do lednice na 2 hodiny marinovat. Poté rozdělte do skleniček se stopkou a ozdobte nasekanou pažitkou, plátky avokáda, kousky lososa a okurky. Podávat můžete s celozrnnými krekry.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY