Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g filetu z uzeného lososa Albert
Excellent – porce
½ salátové okurky
1 avokádo
1 hrst čerstvé pažitky
1 hrst čerstvého kopru
1 citron
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Postup přípravy

1. Lososa, očištěnou okurku a oloupané avokádo nakrájejte najemno. Trošku od každého z nich nechte na ozdobu. Vše promíchejte se 2 lžícemi nakrájené pažitky a kopru, citronovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem.

2. Dejte do lednice na 2 hodiny marinovat. Poté rozdělte do skleniček se stopkou a ozdobte nasekanou pažitkou, plátky avokáda, kousky lososa a okurky. Podávat můžete s celozrnnými krekry.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty