Lososový salát s mangem a rýží
Ingredience
100 g | rýže |
40 ml | sójové omáčky |
45 ml | rýžového octa |
3 | lžíce medu |
350 g | lososa Albert |
z certifikovaných chovů | |
1 | lžička wasabi pasty |
1 | pomeranč |
150 g | rukoly |
1 | mango |
Postup přípravy
1. Rýži uvařte dle návodu na obalu a dejte stranou.
2. Mezitím v misce metličkou smíchejte 30 ml sójové omáčky, 30 ml octa a 2 lžíce medu. Lososa vložte do zapékací mísy, přelijte připravenou marinádou a nechte 10 minut marinovat. Pak jej vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 12 minut.
3. V malé misce smíchejte zbývající sójovou omáčku, ocet a med a přidejte wasabi a šťávu z 1⁄2 pomeranče. Do větší mísy přendejte omytou rukolu a uvařenou rýži. Oloupané mango nakrájené na kostičky a pomeranč nakrájený na měsíčky přisypte k rukole, zalijte dresinkem a promíchejte.
4. Podávejte naservírované s kousky upečeného lososa.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY