Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Lososový salát s mangem a rýží

Další recepty a články

Rychlý falafel s hummusem a...
Rychlý falafel s...
Rychlý falafel s hummusem a...
Rychlý falafel s hummusem a...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Cibulačka s mandlemi
Cibulačka s mandlemi
Cibulačka s mandlemi
Cibulačka s mandlemi
Kapustový salát s mrkvovým...
Kapustový salát s...
Kapustový salát s mrkvovým...
Kapustový salát s mrkvovým...

Lososový salát s mangem a rýží

Co budete potřebovat

100 g rýže
40 ml sójové omáčky
45 ml rýžového octa
3 lžíce medu
350 g lososa Albert
z certifikovaných chovů
1 lžička wasabi pasty
1 pomeranč
150 g rukoly
1 mango

Jak na to?

1. Rýži uvařte dle návodu na obalu a dejte stranou.

2. Mezitím v misce metličkou smíchejte 30 ml sójové omáčky, 30 ml octa a 2 lžíce medu. Lososa vložte do zapékací mísy, přelijte připravenou marinádou a nechte 10 minut marinovat. Pak jej vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 12 minut.

3. V malé misce smíchejte zbývající sójovou omáčku, ocet a med a přidejte wasabi a šťávu z 1⁄2 pomeranče. Do větší mísy přendejte omytou rukolu a uvařenou rýži. Oloupané mango nakrájené na kostičky a pomeranč nakrájený na měsíčky přisypte k rukole, zalijte dresinkem a promíchejte.

4. Podávejte naservírované s kousky upečeného lososa.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososový salát s mangem a rýží

Velmi snadné Rychlá večeře Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

100 g rýže
40 ml sójové omáčky
45 ml rýžového octa
3 lžíce medu
350 g lososa Albert
z certifikovaných chovů
1 lžička wasabi pasty
1 pomeranč
150 g rukoly
1 mango

Jak na to?

1. Rýži uvařte dle návodu na obalu a dejte stranou.

2. Mezitím v misce metličkou smíchejte 30 ml sójové omáčky, 30 ml octa a 2 lžíce medu. Lososa vložte do zapékací mísy, přelijte připravenou marinádou a nechte 10 minut marinovat. Pak jej vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 12 minut.

3. V malé misce smíchejte zbývající sójovou omáčku, ocet a med a přidejte wasabi a šťávu z 1⁄2 pomeranče. Do větší mísy přendejte omytou rukolu a uvařenou rýži. Oloupané mango nakrájené na kostičky a pomeranč nakrájený na měsíčky přisypte k rukole, zalijte dresinkem a promíchejte.

4. Podávejte naservírované s kousky upečeného lososa.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rychlý falafel s hummusem a...
Rychlý falafel s hummusem a...
Rychlý falafel s hummusem a...
Rychlý falafel s hummusem a...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Cibulačka s mandlemi
Cibulačka s mandlemi
Cibulačka s mandlemi
Cibulačka s mandlemi
Kapustový salát s mrkvovým...
Kapustový salát s mrkvovým...
Kapustový salát s mrkvovým...
Kapustový salát s mrkvovým...

Inspirujte se podobnými recepty