Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Losos na pomerančích, červené řepě a cibuli

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Losos na pomerančích, červené řepě a cibuli

Co budete potřebovat

1 kg filetu z lososa
sůl
pepř
3 červené bio pomeranče
40 ml olivového oleje
4 snítky čerstvého tymiánu
1 červená cibule
1 uvařená červená řepa

Jak na to?

1. Filet lososa osolte a opepřete. Z jednoho pomeranče vymačkejte šťávu a smíchejte ji s 30 ml olivového oleje. Marinádou potřete ze všech stran lososa, poklaďte ho snítkami tymiánu a nechte 30 minut odpočinout.

2. Zbylé 2 pomeranče omyjte a nakrájejte na kolečka a klínky, stejně jako oloupanou cibuli a červenou řepu. Všechny suroviny vyskládejte střídavě do vymazaného pekáčku, pokapejte zbylým olejem a navrch položte marinovaný filet lososa.

3. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 20–25 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Losos na pomerančích, červené řepě a cibuli

Hlavní chod Snadné Ryby Bezlepkové Bez laktózy Magazín 11/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 kg filetu z lososa
sůl
pepř
3 červené bio pomeranče
40 ml olivového oleje
4 snítky čerstvého tymiánu
1 červená cibule
1 uvařená červená řepa

Jak na to?

1. Filet lososa osolte a opepřete. Z jednoho pomeranče vymačkejte šťávu a smíchejte ji s 30 ml olivového oleje. Marinádou potřete ze všech stran lososa, poklaďte ho snítkami tymiánu a nechte 30 minut odpočinout.

2. Zbylé 2 pomeranče omyjte a nakrájejte na kolečka a klínky, stejně jako oloupanou cibuli a červenou řepu. Všechny suroviny vyskládejte střídavě do vymazaného pekáčku, pokapejte zbylým olejem a navrch položte marinovaný filet lososa.

3. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 20–25 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty