Losos na grilu s melounovým salátem
Ingredience
1 | zelený salát Crispy |
1 | žlutý meloun |
1 | salátová okurka |
1 | červená cibule |
100 g | balkánského sýra |
1 | hrst čerstvé bazalky |
1 | hrst slunečnicových semínek |
20 ml | olivového oleje |
20 ml | javorového sirupu |
2 | limety |
sůl, pepř | |
600 g | filetu z lososa s kůží z Albertu |
Postup přípravy
1. Nejprve připravte salát. Do mísy vložte omyté, natrhané listy salátu. Meloun rozpulte, zbavte pecek a slupky. Očištěný meloun nakrájejte na kostky 2 × 2 cm a vsypte do mísy k salátu. Okurku a cibuli očistěte, nakrájejte na tenká kolečka a přidejte do mísy. Nakonec přisypte nadrobený sýr, lístky bazalky a slunečnicová semínka.
2. V menší misce smíchejte olej, sirup a šťávu z 1 limety. Promíchejte a vlijte do mísy se salátem. Celou směs dobře promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
3. Rozpalte gril. Filety pokapejte šťávou ze zbylé limety a dobře ji do masa vetřete. Osolte a opepřete. Vložte filety na gril kůží dolů a v zavřeném grilu 10 minut grilujte.
4. Po opečení nechte lososa ještě 2 minuty odpočinout a podávejte se salátem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY