Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Losos na grilu s melounovým salátem

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Losos na grilu s melounovým salátem

Co budete potřebovat

1 zelený salát Crispy
1 žlutý meloun
1 salátová okurka
1 červená cibule
100 g balkánského sýra
1 hrst čerstvé bazalky
1 hrst slunečnicových semínek
20 ml olivového oleje
20 ml javorového sirupu
2 limety
sůl, pepř
600 g filetu z lososa s kůží z Albertu

Jak na to?

1. Nejprve připravte salát. Do mísy vložte omyté, natrhané listy salátu. Meloun rozpulte, zbavte pecek a slupky. Očištěný meloun nakrájejte na kostky 2 × 2 cm a vsypte do mísy k salátu. Okurku a cibuli očistěte, nakrájejte na tenká kolečka a přidejte do mísy. Nakonec přisypte nadrobený sýr, lístky bazalky a slunečnicová semínka.

2. V menší misce smíchejte olej, sirup a šťávu z 1 limety. Promíchejte a vlijte do mísy se salátem. Celou směs dobře promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

3. Rozpalte gril. Filety pokapejte šťávou ze zbylé limety a dobře ji do masa vetřete. Osolte a opepřete. Vložte filety na gril kůží dolů a v zavřeném grilu 10 minut grilujte.

4. Po opečení nechte lososa ještě 2 minuty odpočinout a podávejte se salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Losos na grilu s melounovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Grilování Bezlepkové Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)
Losos je jedním z Albertovy dvacítky hitů na gril. Navíc pro děti úplně perfektní.

Co budete potřebovat

1 zelený salát Crispy
1 žlutý meloun
1 salátová okurka
1 červená cibule
100 g balkánského sýra
1 hrst čerstvé bazalky
1 hrst slunečnicových semínek
20 ml olivového oleje
20 ml javorového sirupu
2 limety
sůl, pepř
600 g filetu z lososa s kůží z Albertu

Jak na to?

1. Nejprve připravte salát. Do mísy vložte omyté, natrhané listy salátu. Meloun rozpulte, zbavte pecek a slupky. Očištěný meloun nakrájejte na kostky 2 × 2 cm a vsypte do mísy k salátu. Okurku a cibuli očistěte, nakrájejte na tenká kolečka a přidejte do mísy. Nakonec přisypte nadrobený sýr, lístky bazalky a slunečnicová semínka.

2. V menší misce smíchejte olej, sirup a šťávu z 1 limety. Promíchejte a vlijte do mísy se salátem. Celou směs dobře promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

3. Rozpalte gril. Filety pokapejte šťávou ze zbylé limety a dobře ji do masa vetřete. Osolte a opepřete. Vložte filety na gril kůží dolů a v zavřeném grilu 10 minut grilujte.

4. Po opečení nechte lososa ještě 2 minuty odpočinout a podávejte se salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty