
Bramborové lokše s povidly
Postup přípravy
Zkuste si připravit něco z tradiční české kuchyně. Například bramborové lokše.
1) Brambory uvařte ve slupce do měkka a nechte je zcela zchladnout.
2) Teprve pak je oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla, přidejte k nim mouku a sůl a vypracujte elastické těsto.
3) Postupně z něj vyválejte tenké placky a opečte je nasucho na pánvi.
4) Lokše potírejte sádlem, skládejte na sebe a nechte zapařit.
Podávejte s povidly.
Pomohl vám recept?
97hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod