Bramborové lokše s povidly
Ingredience
500 g | brambor |
100–150 g | polohrubé mouky |
sůl | |
husí sádlo | |
švestková povidla |
Postup přípravy
Zkuste si připravit něco z tradiční české kuchyně. Například bramborové lokše.
1) Brambory uvařte ve slupce do měkka a nechte je zcela zchladnout.
2) Teprve pak je oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla, přidejte k nim mouku a sůl a vypracujte elastické těsto.
3) Postupně z něj vyválejte tenké placky a opečte je nasucho na pánvi.
4) Lokše potírejte sádlem, skládejte na sebe a nechte zapařit.
Podávejte s povidly.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY