Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lívanečky jako obláčky

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Lívanečky jako obláčky

Co budete potřebovat

3 vejce, bílky a žloutky zvlášť
125 g mouky + 2 sáčky vanilkového cukru
¼ litru mléka
máslo
moučkový cukr, čerstvé ovoce k podávání

Jak na to?

Nejdřív si z bílků ušlehám pěkně pevný sníh. Pak v míse promíchám žloutky, mouku, vanilkový cukr a mléko. A je čas opatrně vmíchat ušlehaný sníh. V pánvi si rozpustím máslo a lívanečky opékám na mírném ohni dozlatova. Podávám je posypané moučkovým cukrem a čerstvým ovocem podle chuti. Část ovoce rozmačkám na šťávu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lívanečky jako obláčky

Snadné Pečení Magazín 11/2015
Průměrné hodnocení 4 (92)

Co budete potřebovat

3 vejce, bílky a žloutky zvlášť
125 g mouky + 2 sáčky vanilkového cukru
¼ litru mléka
máslo
moučkový cukr, čerstvé ovoce k podávání

Jak na to?

Nejdřív si z bílků ušlehám pěkně pevný sníh. Pak v míse promíchám žloutky, mouku, vanilkový cukr a mléko. A je čas opatrně vmíchat ušlehaný sníh. V pánvi si rozpustím máslo a lívanečky opékám na mírném ohni dozlatova. Podávám je posypané moučkovým cukrem a čerstvým ovocem podle chuti. Část ovoce rozmačkám na šťávu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty