Linecké hvězdičky s džemem
Ingredience
400 g | hladké mouky |
200 g | másla |
120 g | moučkového cukru |
3 | žloutky |
1 | sáček vanilkového cukru |
citronová kůra, nastrouhaná najemno | |
Na dokončení | |
---|---|
rybízový džem |
Postup přípravy
Suroviny zpracujte do hladkého těsta, které nechte půl hodiny v chladu odležet. Předehřejte troubu na 160 °C. Těsto pak rozválejte na 3–5mm plát a vykrajujte hvězdičky (polovinu s otvorem). Zbytky vždy zpracujte do plátu, až všechno spotřebujete. Pečte na plechu 15–20 minut do jemně zlatova. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a slepujte džemem po dvou hvězdičkách k sobě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY