Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lilkové závitky se špenátem

Další recepty a články

Salát z lilku (Gaji namul)
Salát z lilku (Gaji...
Salát z lilku (Gaji namul)
Salát z lilku (Gaji namul)
Grilované lilky s bazalkovým...
Grilované lilky s...
Grilované lilky s bazalkovým...
Grilované lilky s bazalkovým...
Křupavé kuře s medovým lilkem
Křupavé kuře s...
Křupavé kuře s medovým lilkem
Křupavé kuře s medovým lilkem
Dip z pečeného lilku
Dip z pečeného lilku
Dip z pečeného lilku
Dip z pečeného lilku

Lilkové závitky se špenátem

Co budete potřebovat

2 lilky
2 lžíce olivového oleje
500 g špenátu AQ
250 g tvarohu AQ
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř AQ
1 sklenice omáčky na těstoviny s česnekem AQ
4 lžíce strouhanky
4 lžíce nastrouhaného parmazánu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Plátky lilků potřete z obou stran olejem a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 15–20 minut doměkka, v průběhu pečení jednou otočte. Mezitím přesypte špenát do většího cedníku a přelijte jej větším množstvím vroucí vody, aby zavadl. Pak jej řádně sceďte, vyždímejte a v míse smíchejte s tvarohem a muškátovým oříškem a hodně osolte a opepřete.
2. Lilky vytáhněte z trouby, nechte mírně zchladnout, ke konci každé­ho plátku dejte část špenátové směsi a zarolujte. Rolky přendejte do zapékací mísy, přelijte omáčkou, zasypte strou­hankou a sýrem a pečte 20–25 minut.
Tip - K závitkům nabídněte pokrájený bílý chléb nebo ciabattu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lilkové závitky se špenátem

Hlavní chod Velmi snadné Italská Lilek Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 4 (43)

Co budete potřebovat

2 lilky
2 lžíce olivového oleje
500 g špenátu AQ
250 g tvarohu AQ
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř AQ
1 sklenice omáčky na těstoviny s česnekem AQ
4 lžíce strouhanky
4 lžíce nastrouhaného parmazánu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Plátky lilků potřete z obou stran olejem a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 15–20 minut doměkka, v průběhu pečení jednou otočte. Mezitím přesypte špenát do většího cedníku a přelijte jej větším množstvím vroucí vody, aby zavadl. Pak jej řádně sceďte, vyždímejte a v míse smíchejte s tvarohem a muškátovým oříškem a hodně osolte a opepřete.
2. Lilky vytáhněte z trouby, nechte mírně zchladnout, ke konci každé­ho plátku dejte část špenátové směsi a zarolujte. Rolky přendejte do zapékací mísy, přelijte omáčkou, zasypte strou­hankou a sýrem a pečte 20–25 minut.
Tip - K závitkům nabídněte pokrájený bílý chléb nebo ciabattu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Salát z lilku (Gaji namul)
Salát z lilku (Gaji namul)
Salát z lilku (Gaji namul)
Salát z lilku (Gaji namul)
Grilované lilky s bazalkovým...
Grilované lilky s bazalkovým...
Grilované lilky s bazalkovým...
Grilované lilky s bazalkovým...
Křupavé kuře s medovým lilkem
Křupavé kuře s medovým lilkem
Křupavé kuře s medovým lilkem
Křupavé kuře s medovým lilkem
Dip z pečeného lilku
Dip z pečeného lilku
Dip z pečeného lilku
Dip z pečeného lilku

Inspirujte se podobnými recepty