
Lilková parmigiana s mozzarellou
Postup přípravy
1. Lilky nakrájejte podélně na plátky a z obou stran opečte nasucho na grilovací pánvi.
2. Na oleji zpěňte nakrájenou cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte rajčata, oregano, osolte a opepřete. Duste 10 minut.
3. Do pekáče rozložte plátky lilku. Přelijte rajčatovou omáčkou, zasypte částí nakrájené mozzarelly a strouhaného parmazánu. Přidejte další vrstvu lilku a rajčatové omáčky. Povrch zasypte zbývající mozzarellou a parmazánem.
4. Zapékejte 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.
5. Posypte lístky bazalky.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
16hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod