Další recepty a články
Lilková parmigiana s mozzarellou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Lilky nakrájejte podélně na plátky a z obou stran opečte nasucho na grilovací pánvi.
2. Na oleji zpěňte nakrájenou cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte rajčata, oregano, osolte a opepřete. Duste 10 minut.
3. Do pekáče rozložte plátky lilku. Přelijte rajčatovou omáčkou, zasypte částí nakrájené mozzarelly a strouhaného parmazánu. Přidejte další vrstvu lilku a rajčatové omáčky. Povrch zasypte zbývající mozzarellou a parmazánem.
4. Zapékejte 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.
5. Posypte lístky bazalky.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Lilková parmigiana s mozzarellou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Lilky nakrájejte podélně na plátky a z obou stran opečte nasucho na grilovací pánvi.
2. Na oleji zpěňte nakrájenou cibulku a rozdrcený česnek. Přidejte rajčata, oregano, osolte a opepřete. Duste 10 minut.
3. Do pekáče rozložte plátky lilku. Přelijte rajčatovou omáčkou, zasypte částí nakrájené mozzarelly a strouhaného parmazánu. Přidejte další vrstvu lilku a rajčatové omáčky. Povrch zasypte zbývající mozzarellou a parmazánem.
4. Zapékejte 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.
5. Posypte lístky bazalky.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio