Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Letní salát s uzenou makrelou

Další recepty a články

Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se...
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát

Letní salát s uzenou makrelou

Co budete potřebovat

8 vajec
500 g raných brambor
1 lžíce olivového oleje
4 saláty little gem
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička bílého vinného octa
2 lžíce olivového oleje
půl lžičky cukru
sůl, pepř
4 filety uzené makrely Albert
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Vejce vařte ve vroucí vodě 9 minut, pak je vložte na 3 minuty do studené vody a oloupejte.
2. Brambory vařte 18–20 minut. Rozpulte je a zprudka opečte na oleji.
3. Salát rozeberte na listy a rozložte na talíře.
4. Na dresink promíchejte hořčici, ocet, olej, cukr, sůl a pepř.
5. Na salátové listy natrhejte makrelu zbavenou kůže a kostí, přidejte brambory a rozpůlená vejce. Přelijte dresinkem a posypte nasekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Letní salát s uzenou makrelou

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

8 vajec
500 g raných brambor
1 lžíce olivového oleje
4 saláty little gem
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička bílého vinného octa
2 lžíce olivového oleje
půl lžičky cukru
sůl, pepř
4 filety uzené makrely Albert
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Vejce vařte ve vroucí vodě 9 minut, pak je vložte na 3 minuty do studené vody a oloupejte.
2. Brambory vařte 18–20 minut. Rozpulte je a zprudka opečte na oleji.
3. Salát rozeberte na listy a rozložte na talíře.
4. Na dresink promíchejte hořčici, ocet, olej, cukr, sůl a pepř.
5. Na salátové listy natrhejte makrelu zbavenou kůže a kostí, přidejte brambory a rozpůlená vejce. Přelijte dresinkem a posypte nasekanou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát

Inspirujte se podobnými recepty