Letní salát s uzenou makrelou
Ingredience
8 | vajec |
500 g | raných brambor |
1 | lžíce olivového oleje |
4 | saláty little gem |
1 | lžička dijonské hořčice |
1 | lžička bílého vinného octa |
2 | lžíce olivového oleje |
půl lžičky cukru | |
sůl, pepř | |
4 | filety uzené makrely Albert |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
Postup přípravy
1. Vejce vařte ve vroucí vodě 9 minut, pak je vložte na 3 minuty do studené vody a oloupejte.
2. Brambory vařte 18–20 minut. Rozpulte je a zprudka opečte na oleji.
3. Salát rozeberte na listy a rozložte na talíře.
4. Na dresink promíchejte hořčici, ocet, olej, cukr, sůl a pepř.
5. Na salátové listy natrhejte makrelu zbavenou kůže a kostí, přidejte brambory a rozpůlená vejce. Přelijte dresinkem a posypte nasekanou petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY