Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Letní lečo

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Letní lečo

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule
2 stroužky česneku
300 g zelených paprik
300 g rajčat
80 ml suchého bílého vína
sůl, pepř
2 klobásy Langolt
2 klobásy s hovězím a vepřovým masem
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. V pánvi rozehřejte olej a na něm opečte nakrájenou cibuli a česnek.
2. Přidejte nakrájené papriky a rajčata. Krátce orestujte a podlijte vínem. Osolte, opepřete a duste 5–10 minut.
3. Mezitím rozpalte gril a ogrilujte na něm oba druhy klobásy.
4. Klobásy nakrájejte a přidejte k leču.
5. Každou porci ozdobte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Letní lečo

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule
2 stroužky česneku
300 g zelených paprik
300 g rajčat
80 ml suchého bílého vína
sůl, pepř
2 klobásy Langolt
2 klobásy s hovězím a vepřovým masem
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. V pánvi rozehřejte olej a na něm opečte nakrájenou cibuli a česnek.
2. Přidejte nakrájené papriky a rajčata. Krátce orestujte a podlijte vínem. Osolte, opepřete a duste 5–10 minut.
3. Mezitím rozpalte gril a ogrilujte na něm oba druhy klobásy.
4. Klobásy nakrájejte a přidejte k leču.
5. Každou porci ozdobte petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty