Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce olivového oleje
1 červená cibule
2 stroužky česneku
300 g zelených paprik
300 g rajčat
80 ml suchého bílého vína
sůl, pepř
2 klobásy Langolt
2 klobásy s hovězím a vepřovým masem
1 hrst hladkolisté petrželky

Postup přípravy

1. V pánvi rozehřejte olej a na něm opečte nakrájenou cibuli a česnek.
2. Přidejte nakrájené papriky a rajčata. Krátce orestujte a podlijte vínem. Osolte, opepřete a duste 5–10 minut.
3. Mezitím rozpalte gril a ogrilujte na něm oba druhy klobásy.
4. Klobásy nakrájejte a přidejte k leču.
5. Každou porci ozdobte petrželkou.

Pomohl vám recept?
1hodnocení1

Další videorecepty