Letní frittata
Ingredience
2 | lžíce slunečnicového oleje |
2 | cibule, tence pokrájené |
1 | stroužek česneku, nasekaný |
2 | lžičky kari koření BASIC |
450 g | brambor AQ, nastrouhaných, tekutina vymačkaná |
6 | vajec BASIC, našlehaných |
sůl, pepř | |
100 g | mraženého hrášku AQ |
hladkolistá petrželka na ozdobu |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200 °C. Olej rozpalte ve větší pánvi, pak vsypte kolečka cibule a na středním plameni je asi 10 minut opékejte. Přidejte česnek a nechte jej 1–2 minuty rozvonět. Pak vmíchejte brambory a za občasného míchání je 5–8 minut opékejte. Měly by nejen změknout, ale zároveň i chytit nazlátlou barvu. Vejce vyklepněte do větší mísy, lehce je našlehejte, osolte, opepřete, vmíchejte hrášek a část petrželky a směsí zalijte obsah v pánvi. Opékejte 1 minutu, pak pánev dejte na 10 minut do trouby. Podávejte posypané zbytkem petrželky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY