Lesní snídaně
Ingredience
260 g | ovesných vloček |
1 | lžička kypřicího prášku |
1 | lžička mleté skořice |
špetka soli | |
3 | lžíce třtinového cukru |
500 ml | mléka |
2 | vejce |
2 | lžíce medu |
1 | sáček vanilkového cukru |
25 g | másla, rozpuštěného |
300 g | lesního ovoce (maliny, borůvky, ostružiny…) |
, může být i mražené pořádná hrst ořechů (vlašské, lískové, mandle…) |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 180 °C. V misce smíchejte vločky, kypřicí prášek, skořici, sůl a třtinový cukr.
V jiné míse prošlehejte mléko, vejce, med, vanilkový cukr a rozpuštěné máslo. Polovinu ovoce rozložte do pekáčku a posypte ho vločkovou směsí. Přelijte mléčnou směsí, posypte zbylým ovocem a ořechy.
Zapékejte 15–20 minut, vločky by měly nasáknout veškerou tekutinu. Podávejte horké i studené.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY