×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Lehký bramborový salát bez majonézy

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Lehký bramborový salát bez majonézy

Co budete potřebovat

1 kg brambor, neloupaných
10 nakládaných okurek, nakrájených na plátky
1 červená cibule, nakrájená na plátky
1 červená cibule, nakrájená na plátky
NA ZÁLIVKU
50 ml bílého jablečného nebo vinného octa
30 ml olivového oleje
200 ml silného hovězího vývaru
2 lžičky dijonské hořčice
sůl a pepř
cukr podle chuti
hrst petrželky na ozdobu

Jak na to?

Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Přidejte okurky a cibuli. Smíchejte suroviny na zálivku, přelijte ji přes brambory a nechte odstát, aby se do teplých brambor vsákla. Nakonec vmíchejte petrželku a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lehký bramborový salát bez majonézy

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Petržel kadeřavá Magazín 12/2016 Počet porcí: 4-6
Průměrné hodnocení 4 (35)

Co budete potřebovat

1 kg brambor, neloupaných
10 nakládaných okurek, nakrájených na plátky
1 červená cibule, nakrájená na plátky
1 červená cibule, nakrájená na plátky
NA ZÁLIVKU
50 ml bílého jablečného nebo vinného octa
30 ml olivového oleje
200 ml silného hovězího vývaru
2 lžičky dijonské hořčice
sůl a pepř
cukr podle chuti
hrst petrželky na ozdobu

Jak na to?

Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Přidejte okurky a cibuli. Smíchejte suroviny na zálivku, přelijte ji přes brambory a nechte odstát, aby se do teplých brambor vsákla. Nakonec vmíchejte petrželku a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty