Květákový steak z grilu
Ingredience
1 | květák |
2 | lžíce olivového oleje |
2 | citrony |
2 | stroužky česneku |
1 | lžička medu |
2 | lžičky soli |
1⁄2 | lžičky chilli kousků |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
100 g | vlašských ořechů |
Postup přípravy
1. Květák očistěte od vnějších listů a příčně rozřízněte na 1,5 cm široké plátky.
2. Olej smíchejte se šťávou z 1 citronu, drceným česnekem, medem a lžičkou soli. Směsí zakapejte květák a nechte hodinu odležet.
3. Květák položte na rozpálený rošt. Grilujte 2–3 minuty a otočte. Přetřete zbývající směsí a grilujte dalších 4–5 minut.
4. Posypte chilli, petrželkou a vlašskými ořechy. Servírujte s klínky citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY