Květák se slaninou a parmazánem
Ingredience
4 | lžíce olivového oleje |
1 | květák |
sůl | |
pepř | |
100 g | prosciutta cruda |
120 g | parmazánu |
2 | jarní cibulky |
Postup přípravy
1. Plech vymažte olivovým olejem.
2. Omytý květák rozeberte na menší růžiky, rozložte na plech, osolte a opepřete. Posypte na nudličky pokrájeným prosciuttem, vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 25–30 minut do změknutí květáku.
3. Pět minut před dokončením posypte sýrem. Podávejte s jarní cibulkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY