Kuskusový pilaf s medovým vepřovým
Ingredience
100 g | máslové dýně, oloupané a nakrájené na kostičky |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | list kapusty |
100 g | vepřové kýty nebo plece, nakrájené na nudličky |
1 | lžíce sójové omáčky |
1 | lžička medu |
1 | lžička škrobové moučky |
50 g | Bio kuskusu |
1 | lžíce nasekaných sušených brusnic |
Dresing: | |
---|---|
1 | lžička jablečného octa |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | lžíce pomerančové šťávy |
Postup přípravy
Dýňové kostky pokapejte olejem a 20 minut pečte v troubě při 200 °C. Nakrájenou kapustu krátce povařte v osolené vodě.
Vepřové maso nakrájejte na nudličky a opečte na pánvi na rozehřátém oleji.
Sójovou omáčku, med a škrob rozmíchejte v hrnku se 3–4 lžícemi vody. Po pár minutách opékání nalijte na maso a krátce vařte do zhoustnutí.
Kuskus připravte podle návodu, přidejte nasekané brusnice i kapustu a zalijte dresinkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY