×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kuskusový pilaf s medovým vepřovým
15 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Saláty , Bez laktózy ,

Kuskusový pilaf s medovým vepřovým

Co budu potřebovat

100 g máslové dýně, oloupané a nakrájené na kostičky
1 lžíce olivového oleje
1 list kapusty
100 g vepřové kýty nebo plece, nakrájené na nudličky
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička medu
1 lžička škrobové moučky
50 g Bio kuskusu
1 lžíce nasekaných sušených brusnic
Dresing:
1 lžička jablečného octa
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce pomerančové šťávy

Jak na to?

Dýňové kostky pokapejte olejem a 20 minut pečte v troubě při 200 °C. Nakrájenou kapustu krátce povařte v osolené vodě.
Vepřové maso nakrájejte na nudličky a opečte na pánvi na rozehřátém oleji.
Sójovou omáčku, med a škrob rozmíchejte v hrnku se 3–4 lžícemi vody. Po pár minutách opékání nalijte na maso a krátce vařte do zhoustnutí.
Kuskus připravte podle návodu, přidejte nasekané brusnice i kapustu a zalijte dresinkem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Fazolová miska s avokádovým dresinkem

    Saláty 15 minut
  • Pečené batáty a pikantní cizrna

    Saláty 15 minut
  • Quinoový salát s limetkovým dresinkem

    Saláty 45 minut