Kuřecí steak s karamelizovanými rajčaty a bazalkou
Ingredience
2 x | 200g kuřecí prso |
olivový olej | |
sůl | |
pepř | |
250 g | cherry rajčat |
2 | lžíce balzamikového octa |
lístky bazalky |
Postup přípravy
Máte rádi odlehčenou italskou kuchyni? Připravte si kuřecí steaky s karamelizovanými rajčaty a čerstvou bazalkou. Jednoduché, svěží a výjmečně chutné.
1) Kuřecí prsa potřete olejem, osolte, opepřete a 4–5 minut z každé strany je opečte na pánvi. Vyjměte a dejte stranou.
2) Do pánve naopak dejte rajčata a ocet a nechte 2 minuty zkaramelizovat.
3) Pak do pánve vraťte na plátky pokrájené maso.
Servírujte s bazalkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY