×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí steak s karamelizovanými rajčaty a bazalkou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuřecí steak s karamelizovanými rajčaty a bazalkou

Tip do kuchyně

 

Podávejte s ciabattou nebo se šťouchanými bramborami.

Co budete potřebovat

2 x 200g kuřecí prso
olivový olej
sůl
pepř
250 g cherry rajčat
2 lžíce balzamikového octa
lístky bazalky

Jak na to?

Máte rádi odlehčenou italskou kuchyni? Připravte si kuřecí steaky s karamelizovanými rajčaty a čerstvou bazalkou. Jednoduché, svěží a výjmečně chutné.

1) Kuřecí prsa potřete olejem, osolte, opepřete a 4–5 minut z každé strany je opečte na pánvi. Vyjměte a dejte stranou.

2) Do pánve naopak dejte rajčata a ocet a nechte 2 minuty zkaramelizovat.

3) Pak do pánve vraťte na plátky pokrájené maso.

Servírujte s bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí steak s karamelizovanými rajčaty a bazalkou

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vegetariánské Něco lehkého Smažení Bazalka , Rajče Magazín 10/2013
Průměrné hodnocení 4 (13)

Tip do kuchyně

 

Podávejte s ciabattou nebo se šťouchanými bramborami.

Co budete potřebovat

2 x 200g kuřecí prso
olivový olej
sůl
pepř
250 g cherry rajčat
2 lžíce balzamikového octa
lístky bazalky

Jak na to?

Máte rádi odlehčenou italskou kuchyni? Připravte si kuřecí steaky s karamelizovanými rajčaty a čerstvou bazalkou. Jednoduché, svěží a výjmečně chutné.

1) Kuřecí prsa potřete olejem, osolte, opepřete a 4–5 minut z každé strany je opečte na pánvi. Vyjměte a dejte stranou.

2) Do pánve naopak dejte rajčata a ocet a nechte 2 minuty zkaramelizovat.

3) Pak do pánve vraťte na plátky pokrájené maso.

Servírujte s bazalkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty