Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špízy se salátem a sýrovým dipem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuřecí špízy se salátem a sýrovým dipem

Co budete potřebovat

1 balení kuřecích špízu se špekem AQ
olej na potření grilovací pánve
1 sáček směsi listových salátů
100 g cherry rajčat, přepůlených
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce balzamikového octa
sůl podle chuti
Na dip
100 g roquefortu, gorgonzoly
nebo plísňového sýru
140 ml zakysané smetany (co nejtučnejší)
2 lžíce majonézy
štáva z půlky citronu

Jak na to?

1. Nejprve udělejte dip: sýr rozdrobte do misky, přidejte lžíci zakysané smetany a lžickou nebo spodní stranou vidličky roztírejte dohladka, aby se narušily všechny sýrové hrudky. Přidejte zbylou smetanu, majonézu i štávu z citronu a umíchejte dohladka. Dejte do lednice. 2. Kuřecí špízy opečte pět minut z každé strany na pánvi lehce potřené olejem. Salátové listy dejte do mísy, přidejte přepůlená rajčata a přelijte zálivkou z oleje a octa. Osolte. Špízy podávejte se salátem a sýrovým dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špízy se salátem a sýrovým dipem

Hlavní chod Snadné Italská Saláty Rajče Magazín 5/2011
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

1 balení kuřecích špízu se špekem AQ
olej na potření grilovací pánve
1 sáček směsi listových salátů
100 g cherry rajčat, přepůlených
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce balzamikového octa
sůl podle chuti
Na dip
100 g roquefortu, gorgonzoly
nebo plísňového sýru
140 ml zakysané smetany (co nejtučnejší)
2 lžíce majonézy
štáva z půlky citronu

Jak na to?

1. Nejprve udělejte dip: sýr rozdrobte do misky, přidejte lžíci zakysané smetany a lžickou nebo spodní stranou vidličky roztírejte dohladka, aby se narušily všechny sýrové hrudky. Přidejte zbylou smetanu, majonézu i štávu z citronu a umíchejte dohladka. Dejte do lednice. 2. Kuřecí špízy opečte pět minut z každé strany na pánvi lehce potřené olejem. Salátové listy dejte do mísy, přidejte přepůlená rajčata a přelijte zálivkou z oleje a octa. Osolte. Špízy podávejte se salátem a sýrovým dipem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty