×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špízy s celerovým salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí špízy s celerovým salátem

Co budete potřebovat

2 lžíce mletého černého pepře AQ
2 citrony ABio
60 ml olivového oleje AQ
400 g kuřecích prsou AQ
sůl
pepř
4 řapíky celeru
80 g parmazánu
2 lžíce petrželky

Jak na to?

Dřevěné špejle ponořte na 20 minut do studené vody. Pepř, polovinu citronové šťávy a lžíci oleje promíchejte v míse, pak přidejte kuřecí maso a nechte 20 minut marinovat. Zbytek citronové šťávy smíchejte se 2 lžícemi olivového oleje a trochou soli a pepře. Celer, parmazán a petrželku promíchejte v míse, přelijte dresinkem a dejte stranou. Rozpalte gril nebo grilovací pánev, kuřecí maso v míse osolte, pak kostičky napíchejte na špejle a postupně ogrilujte – vždy asi 6–8 minut. Posypte další petrželkou a podávejte se salátem.
Tip - Stejně dobře jako celerový zafunguje ke špízům i okurkový salát.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špízy s celerovým salátem

Předkrm Velmi snadné Česká Chuťovky Petržel kadeřavá Magazín 4/2013
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce mletého černého pepře AQ
2 citrony ABio
60 ml olivového oleje AQ
400 g kuřecích prsou AQ
sůl
pepř
4 řapíky celeru
80 g parmazánu
2 lžíce petrželky

Jak na to?

Dřevěné špejle ponořte na 20 minut do studené vody. Pepř, polovinu citronové šťávy a lžíci oleje promíchejte v míse, pak přidejte kuřecí maso a nechte 20 minut marinovat. Zbytek citronové šťávy smíchejte se 2 lžícemi olivového oleje a trochou soli a pepře. Celer, parmazán a petrželku promíchejte v míse, přelijte dresinkem a dejte stranou. Rozpalte gril nebo grilovací pánev, kuřecí maso v míse osolte, pak kostičky napíchejte na špejle a postupně ogrilujte – vždy asi 6–8 minut. Posypte další petrželkou a podávejte se salátem.
Tip - Stejně dobře jako celerový zafunguje ke špízům i okurkový salát.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty