Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí salát s pomerančem a ořechy

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Kuřecí salát s pomerančem a ořechy

Co budete potřebovat

sůl
600 g kuřecích prsou
2 hlávky pak-choi
2 pomeranče
4 lžíce olivového oleje
60 g vlašských ořechů
1 červená chilli paprička
pepř
½ hrsti čerstvého kopru

Jak na to?

1. Očištěná osolená kuřecí prsa zprudka opečte na oleji v pánvi, 2 minuty z každé strany. Přendejte do zapékací misky a vložte na 5 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

2. Pak-choi nakrájejte nahrubo. Z jednoho pomeranče okrájejte slupku až na dužinu a pak z něj vykrájejte všechny měsíčky tak, aby vám zůstaly čisté dílky bez slupek. Z druhého pomeranče vymačkejte šťávu.

3. Na 2 lžících oleje zprudka restujte pak-choi 1 minutu. Přisypte ořechy a přilijte pomerančovou šťávu. Ještě minutu ohřívejte a přesypte do mísy. Promíchejte se zbylým olivovým olejem, nasekanou chilli papričkou, osolte a opepřete. Nakonec vmíchejte pomerančové dílky.

4. Salát rozprostřete na talíř, vedle vyskládejte na plátky pokrájené kuřecí prso a ozdobte snítkami kopru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí salát s pomerančem a ořechy

Hlavní chod Velmi snadné Bez laktózy Bezlepkové Magazín 3/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

sůl
600 g kuřecích prsou
2 hlávky pak-choi
2 pomeranče
4 lžíce olivového oleje
60 g vlašských ořechů
1 červená chilli paprička
pepř
½ hrsti čerstvého kopru

Jak na to?

1. Očištěná osolená kuřecí prsa zprudka opečte na oleji v pánvi, 2 minuty z každé strany. Přendejte do zapékací misky a vložte na 5 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

2. Pak-choi nakrájejte nahrubo. Z jednoho pomeranče okrájejte slupku až na dužinu a pak z něj vykrájejte všechny měsíčky tak, aby vám zůstaly čisté dílky bez slupek. Z druhého pomeranče vymačkejte šťávu.

3. Na 2 lžících oleje zprudka restujte pak-choi 1 minutu. Přisypte ořechy a přilijte pomerančovou šťávu. Ještě minutu ohřívejte a přesypte do mísy. Promíchejte se zbylým olivovým olejem, nasekanou chilli papričkou, osolte a opepřete. Nakonec vmíchejte pomerančové dílky.

4. Salát rozprostřete na talíř, vedle vyskládejte na plátky pokrájené kuřecí prso a ozdobte snítkami kopru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty