×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí salát s kukuřicí

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuřecí salát s kukuřicí

Co budete potřebovat

2 kukuřičné klasy, předvařené
1 svazek fazolek
1x 200g kuřecí prsní řízek
olivový olej na potření
1 lžičky pálivé papriky
1 lžičky mletého kmínu
125 g cherry rajčat, přepůlených
1 červená cibule, tence pokrájená
1 římský salát, rozdělený na listy
Na jogurtový dresink:
150 g jogurtu
1 stroužek česneku, rozmělněný nožem
1 lžíce světlého vinného octa
sůl, pepř

Jak na to?

1. Nejprve připravte jogurtový dresink – jogurt, česnek, ocet a lžíci vlažné vody smíchejte v misce. Podle chuti osolte a opepřete a dejte stranou.
2. Předvařené kukuřičné klasy deset až dvanáct minut grilujte na rozpálené grilovací pánvi. Pak ji sejměte z ohně a palice nakrájejte na dva centimetry silná kolečka.
3. Fazolky čtyři až pět minut povařte ve vroucí vodě a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou.
4. Kuřecí řízek rozřízněte na dva díly a oba potřete olejem a posypte směsí papriky a kmínu. Grilujte pět minut z každé strany.
5. Nakonec vše smíchejte v míse: kuře, fazolky, kukuřici, rajčata, cibuli a rozdělené listy salátu. Navrch dejte dresink.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí salát s kukuřicí

Hlavní chod Velmi snadné Česká Saláty Rajče Magazín 12/2011
(0)

Co budete potřebovat

2 kukuřičné klasy, předvařené
1 svazek fazolek
1x 200g kuřecí prsní řízek
olivový olej na potření
1 lžičky pálivé papriky
1 lžičky mletého kmínu
125 g cherry rajčat, přepůlených
1 červená cibule, tence pokrájená
1 římský salát, rozdělený na listy
Na jogurtový dresink:
150 g jogurtu
1 stroužek česneku, rozmělněný nožem
1 lžíce světlého vinného octa
sůl, pepř

Jak na to?

1. Nejprve připravte jogurtový dresink – jogurt, česnek, ocet a lžíci vlažné vody smíchejte v misce. Podle chuti osolte a opepřete a dejte stranou.
2. Předvařené kukuřičné klasy deset až dvanáct minut grilujte na rozpálené grilovací pánvi. Pak ji sejměte z ohně a palice nakrájejte na dva centimetry silná kolečka.
3. Fazolky čtyři až pět minut povařte ve vroucí vodě a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou.
4. Kuřecí řízek rozřízněte na dva díly a oba potřete olejem a posypte směsí papriky a kmínu. Grilujte pět minut z každé strany.
5. Nakonec vše smíchejte v míse: kuře, fazolky, kukuřici, rajčata, cibuli a rozdělené listy salátu. Navrch dejte dresink.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty