×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kuřecí salát s kukuřicí

Další recepty a články

Teplý bramborový salát
Teplý bramborový...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se...
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový...
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový řízek s...

Kuřecí salát s kukuřicí

Co budete potřebovat

2 kukuřičné klasy, předvařené
1 svazek fazolek
1x 200g kuřecí prsní řízek
olivový olej na potření
1 lžičky pálivé papriky
1 lžičky mletého kmínu
125 g cherry rajčat, přepůlených
1 červená cibule, tence pokrájená
1 římský salát, rozdělený na listy
Na jogurtový dresink:
150 g jogurtu
1 stroužek česneku, rozmělněný nožem
1 lžíce světlého vinného octa
sůl, pepř

Jak na to?

1. Nejprve připravte jogurtový dresink – jogurt, česnek, ocet a lžíci vlažné vody smíchejte v misce. Podle chuti osolte a opepřete a dejte stranou.
2. Předvařené kukuřičné klasy deset až dvanáct minut grilujte na rozpálené grilovací pánvi. Pak ji sejměte z ohně a palice nakrájejte na dva centimetry silná kolečka.
3. Fazolky čtyři až pět minut povařte ve vroucí vodě a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou.
4. Kuřecí řízek rozřízněte na dva díly a oba potřete olejem a posypte směsí papriky a kmínu. Grilujte pět minut z každé strany.
5. Nakonec vše smíchejte v míse: kuře, fazolky, kukuřici, rajčata, cibuli a rozdělené listy salátu. Navrch dejte dresink.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí salát s kukuřicí

Hlavní chod Velmi snadné Česká Saláty Magazín 12/2011
(0)

Co budete potřebovat

2 kukuřičné klasy, předvařené
1 svazek fazolek
1x 200g kuřecí prsní řízek
olivový olej na potření
1 lžičky pálivé papriky
1 lžičky mletého kmínu
125 g cherry rajčat, přepůlených
1 červená cibule, tence pokrájená
1 římský salát, rozdělený na listy
Na jogurtový dresink:
150 g jogurtu
1 stroužek česneku, rozmělněný nožem
1 lžíce světlého vinného octa
sůl, pepř

Jak na to?

1. Nejprve připravte jogurtový dresink – jogurt, česnek, ocet a lžíci vlažné vody smíchejte v misce. Podle chuti osolte a opepřete a dejte stranou.
2. Předvařené kukuřičné klasy deset až dvanáct minut grilujte na rozpálené grilovací pánvi. Pak ji sejměte z ohně a palice nakrájejte na dva centimetry silná kolečka.
3. Fazolky čtyři až pět minut povařte ve vroucí vodě a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou.
4. Kuřecí řízek rozřízněte na dva díly a oba potřete olejem a posypte směsí papriky a kmínu. Grilujte pět minut z každé strany.
5. Nakonec vše smíchejte v míse: kuře, fazolky, kukuřici, rajčata, cibuli a rozdělené listy salátu. Navrch dejte dresink.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kuřecí nudle se zeleninou
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Kostkovaný salát
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový řízek s...
Smažený vepřový řízek s...

Inspirujte se podobnými recepty