×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prstíky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Kuřecí prstíky

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních řízků
10 g vaječné náhrady
240 ml podmáslí bez laktózy
1 lžička sušeného česneku
120 g obalovací směsi Albert
50 g strouhanky ze světlých plátků
1 lžička kypřicího prášku
olej na smažení
Na dip: 250 ml zakysané smetany,
1 drcený stroužek česneku,
nakrájená pažitka, petrželka a bazalka,
sůl a pepř

Jak na to?

Maso nakrájejte na 1 cm široké proužky. Vaječnou náhradu prošlehejte se 40 ml vody, přidejte podmáslí a česnek a směsí přelijte kuřecí maso. Uložte na 2 hodiny do chladničky. V uzavíratelném sáčku smíchejte obalovací směs, strouhanku a prášek do pečiva. Kuřecí proužky nechte okapat a vložte je do sáčku. Sáčkem důkladně zatřepejte. V pánvi rozpalte olej a v menších dávkách smažte kuře asi 4–5 minut. Hotové pokládejte na papírové utěrky. Podávejte s dipem smíchaným z uvedených surovin.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prstíky

Hlavní chod Snadné Magazín 7-8/2015
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních řízků
10 g vaječné náhrady
240 ml podmáslí bez laktózy
1 lžička sušeného česneku
120 g obalovací směsi Albert
50 g strouhanky ze světlých plátků
1 lžička kypřicího prášku
olej na smažení
Na dip: 250 ml zakysané smetany,
1 drcený stroužek česneku,
nakrájená pažitka, petrželka a bazalka,
sůl a pepř

Jak na to?

Maso nakrájejte na 1 cm široké proužky. Vaječnou náhradu prošlehejte se 40 ml vody, přidejte podmáslí a česnek a směsí přelijte kuřecí maso. Uložte na 2 hodiny do chladničky. V uzavíratelném sáčku smíchejte obalovací směs, strouhanku a prášek do pečiva. Kuřecí proužky nechte okapat a vložte je do sáčku. Sáčkem důkladně zatřepejte. V pánvi rozpalte olej a v menších dávkách smažte kuře asi 4–5 minut. Hotové pokládejte na papírové utěrky. Podávejte s dipem smíchaným z uvedených surovin.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty