×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kuřecí prstíky

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Kuřecí prstíky

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních řízků
10 g vaječné náhrady
240 ml podmáslí bez laktózy
1 lžička sušeného česneku
120 g obalovací směsi Albert
50 g strouhanky ze světlých plátků
1 lžička kypřicího prášku
olej na smažení
Na dip: 250 ml zakysané smetany,
1 drcený stroužek česneku,
nakrájená pažitka, petrželka a bazalka,
sůl a pepř

Jak na to?

Maso nakrájejte na 1 cm široké proužky. Vaječnou náhradu prošlehejte se 40 ml vody, přidejte podmáslí a česnek a směsí přelijte kuřecí maso. Uložte na 2 hodiny do chladničky. V uzavíratelném sáčku smíchejte obalovací směs, strouhanku a prášek do pečiva. Kuřecí proužky nechte okapat a vložte je do sáčku. Sáčkem důkladně zatřepejte. V pánvi rozpalte olej a v menších dávkách smažte kuře asi 4–5 minut. Hotové pokládejte na papírové utěrky. Podávejte s dipem smíchaným z uvedených surovin.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prstíky

Hlavní chod Snadné Magazín 7-8/2015
(0)

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních řízků
10 g vaječné náhrady
240 ml podmáslí bez laktózy
1 lžička sušeného česneku
120 g obalovací směsi Albert
50 g strouhanky ze světlých plátků
1 lžička kypřicího prášku
olej na smažení
Na dip: 250 ml zakysané smetany,
1 drcený stroužek česneku,
nakrájená pažitka, petrželka a bazalka,
sůl a pepř

Jak na to?

Maso nakrájejte na 1 cm široké proužky. Vaječnou náhradu prošlehejte se 40 ml vody, přidejte podmáslí a česnek a směsí přelijte kuřecí maso. Uložte na 2 hodiny do chladničky. V uzavíratelném sáčku smíchejte obalovací směs, strouhanku a prášek do pečiva. Kuřecí proužky nechte okapat a vložte je do sáčku. Sáčkem důkladně zatřepejte. V pánvi rozpalte olej a v menších dávkách smažte kuře asi 4–5 minut. Hotové pokládejte na papírové utěrky. Podávejte s dipem smíchaným z uvedených surovin.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty