Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí na paprice s bramborovými noky

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí na paprice s bramborovými noky

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsní řízky
sůl, mletý černý pepř
3 lžíce oleje
1 cibule oloupaná, nakrájená na kostičky
2 lžičky mleté sladké papriky
1,5 l vody
světlá jíška ze dvou lžic hladké mouky a 150 g másla
1 kelímek smetany na vaření
400 g noků
nasekaná petrželka

Jak na to?

Kuřecí řízky osolte a opepřete. Na oleji je lehce na hlubší pánvi opečte. Maso vyjměte a přidejte cibuli, osmažte dozlatova, zasypte paprikou, promíchejte a hned zalijte horkou vodou, aby paprika nezhořkla. Maso vložte zpět a duste doměkka. Zahustíte jíškou. Zalijte smetanou a krátce povařte. Vmíchejte noky uvařené dle návodu. Nakonec ozdobte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí na paprice s bramborovými noky

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne , Petržel kadeřavá
Průměrné hodnocení 4 (29)

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsní řízky
sůl, mletý černý pepř
3 lžíce oleje
1 cibule oloupaná, nakrájená na kostičky
2 lžičky mleté sladké papriky
1,5 l vody
světlá jíška ze dvou lžic hladké mouky a 150 g másla
1 kelímek smetany na vaření
400 g noků
nasekaná petrželka

Jak na to?

Kuřecí řízky osolte a opepřete. Na oleji je lehce na hlubší pánvi opečte. Maso vyjměte a přidejte cibuli, osmažte dozlatova, zasypte paprikou, promíchejte a hned zalijte horkou vodou, aby paprika nezhořkla. Maso vložte zpět a duste doměkka. Zahustíte jíškou. Zalijte smetanou a krátce povařte. Vmíchejte noky uvařené dle návodu. Nakonec ozdobte petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty