Kuřecí na paprice s bramborovými noky
Ingredience
3 | kuřecí prsní řízky |
sůl, mletý černý pepř | |
3 | lžíce oleje |
1 | cibule oloupaná, nakrájená na kostičky |
2 | lžičky mleté sladké papriky |
1,5 l | vody |
světlá jíška ze dvou lžic hladké mouky a 150 g másla | |
1 | kelímek smetany na vaření |
400 g | noků |
nasekaná petrželka |
Postup přípravy
Kuřecí řízky osolte a opepřete. Na oleji je lehce na hlubší pánvi opečte. Maso vyjměte a přidejte cibuli, osmažte dozlatova, zasypte paprikou, promíchejte a hned zalijte horkou vodou, aby paprika nezhořkla. Maso vložte zpět a duste doměkka. Zahustíte jíškou. Zalijte smetanou a krátce povařte. Vmíchejte noky uvařené dle návodu. Nakonec ozdobte petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY