Bigoš
Polévka je nejlepší druhý či třetí den, pěkně odleželá. Dá se jíst jako hlavní jídlo s čerstvým chlebem.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení 6 porcí
- Sádlo 100 g
- Sůl
- Vepřová plec 200 g
- Pepř
- Hovězí kližka 200 g
- Zelí bílé 200 g
- Zelí kysané 200 g
- Bobkový list 2 ks
- Houby sušené 2 hrs.
- Nové koření 4 ks
- Pepř celý 10 ks
- Cibule 1 ks
- Paprika mletá sladká 2,5 člž
- Rajský protlak 2 plž
- Klobása 100 g
- Sádlo 100 g
- Sůl
- Vepřová plec 200 g
- Pepř
- Hovězí kližka 200 g
- Zelí bílé 200 g
- Zelí kysané 200 g
- Bobkový list 2 ks
- Houby sušené 2 hrs.
- Nové koření 4 ks
- Pepř celý 10 ks
- Cibule 1 ks
- Paprika mletá sladká 2,5 člž
- Rajský protlak 2 plž
- Klobása 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.