Kuřecí maso s farfalle na smetanové omáčce
Ingredience
2 | lžíce slunečnicového oleje + 2 lžíce na kuřecí prsa |
1 | stroužek česneku, najemno |
200 g | čerstvého špenátu |
180 g | smetany na vaření |
1 | kostka kuřecího bujonu |
sůl a pepř | |
80 g | parmazánu |
200 g | farfalle |
2 | kuřecí prsní řízky, očištěné |
Postup přípravy
V hlubší pánvi rozpusťte olej a máslo. Lehce orestujte česnek, přidejte špenát, podlijte smetanou, posypejte rozdrobeným bujonem, lehce osolte a opepřete, nechte 5 minut podusit. Nakonec vmíchejte sýr. Těstoviny uvařte dle návodu. Maso osolte a opepřete. Zprudka na oleji opečte z obou stran. Hotové farfalle promíchejte s omáčkou. Steak nakrájejte na proužky a servírujte na talíři s těstovinami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY