Kuřecí maso na špejli
Ingredience
500 g | kuřecího masa |
4 | lžíce oleje |
1 | lžička soli |
3 | různě barevné papriky |
1 | balení slaniny |
Marináda na kuřecí maso | |
---|---|
2 | stroužky česneku |
5 | lžic medu |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | lžíce plnotučné hořčice |
1 | lžička soli |
½ | lžičky pepře |
rýže | |
sterilovaný hrášek |
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájejte na kostky cca 3×3 cm a naložte do marinády, kterou si připravíte smícháním olivového oleje, plnotučné hořčice, medu, prolisovaného česneku. Marinádu dosolte a opepřete dle vaši chuti. Nechte marinovat minimálně 2 hodiny. Papriky nakrájejte na čtverečky 3×3 cm a slaninu na plátky. Střídavě s marinovanými kuřecími kostkami napichujte na grilovací špejli papriku a slaninu. Grilujte přibližně 10 až 13 minut. Mezitím si připravte rýži dle návodu na obale. Do uvařené rýže pomalu vmíchejte hrášek, který jste předtím nechali okapat. Na talíři k rýži přidejte špíz a zasypte najemno nakrájenou mátou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY