Kuřecí maso na medu v troubě
Ingredience
6 | kuřecích horních stehen |
sůl a pepř | |
4 | lžíce olivového oleje |
300 g | červené cibule, na 1cm plátky |
1 | červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka |
1 | lžíce medu BASIC |
500 g | brambor, na tenké plátky |
½ | lžičky kmínu BASIC |
500 ml | drůbežího vývaru BASIC |
1 | snítka rozmarýnu |
Postup přípravy
Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY