×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí maso na medu v troubě

Inspirujte se podobnými recepty

Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek nejen na...
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří...
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří hranolky
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Kuřecí maso na medu v troubě

Co budete potřebovat

6 kuřecích horních stehen
sůl a pepř
4 lžíce olivového oleje
300 g červené cibule, na 1cm plátky
1 červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce medu BASIC
500 g brambor, na tenké plátky
½ lžičky kmínu BASIC
500 ml drůbežího vývaru BASIC
1 snítka rozmarýnu

Jak na to?

Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí maso na medu v troubě

Hlavní chod Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 5 (11)

Co budete potřebovat

6 kuřecích horních stehen
sůl a pepř
4 lžíce olivového oleje
300 g červené cibule, na 1cm plátky
1 červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce medu BASIC
500 g brambor, na tenké plátky
½ lžičky kmínu BASIC
500 ml drůbežího vývaru BASIC
1 snítka rozmarýnu

Jak na to?

Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek nejen na...
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří...
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří hranolky
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Inspirujte se podobnými recepty