×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí maso na medu v troubě

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky

Kuřecí maso na medu v troubě

Co budete potřebovat

6 kuřecích horních stehen
sůl a pepř
4 lžíce olivového oleje
300 g červené cibule, na 1cm plátky
1 červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce medu BASIC
500 g brambor, na tenké plátky
½ lžičky kmínu BASIC
500 ml drůbežího vývaru BASIC
1 snítka rozmarýnu

Jak na to?

Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí maso na medu v troubě

Hlavní chod Snadné Vánoce Pečení Rozmarýn Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 5 (11)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

6 kuřecích horních stehen
sůl a pepř
4 lžíce olivového oleje
300 g červené cibule, na 1cm plátky
1 červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce medu BASIC
500 g brambor, na tenké plátky
½ lžičky kmínu BASIC
500 ml drůbežího vývaru BASIC
1 snítka rozmarýnu

Jak na to?

Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.