Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kuřecí maso na medu v troubě

Inspirujte se podobnými recepty

Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek nejen na...

Kuřecí maso na medu v troubě

Co budete potřebovat

6 kuřecích horních stehen
sůl a pepř
4 lžíce olivového oleje
300 g červené cibule, na 1cm plátky
1 červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce medu BASIC
500 g brambor, na tenké plátky
½ lžičky kmínu BASIC
500 ml drůbežího vývaru BASIC
1 snítka rozmarýnu

Jak na to?

Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí maso na medu v troubě

Hlavní chod Snadné Vánoce Pečení Rozmarýn Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (15)

Co budete potřebovat

6 kuřecích horních stehen
sůl a pepř
4 lžíce olivového oleje
300 g červené cibule, na 1cm plátky
1 červená paprika, zbavená semínek, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce medu BASIC
500 g brambor, na tenké plátky
½ lžičky kmínu BASIC
500 ml drůbežího vývaru BASIC
1 snítka rozmarýnu

Jak na to?

Kuřecí stehna z obou stran osolte a opepřete. Pak je na pánvi z obou stran opečte na oleji. Vyndejte je a nechte stranou. Předehřejte troubu na 220 °C. Do pánve přidejte cibuli a papriku, chvilku opékejte. Přidejte med, brambory a kmín. Zalijte vývarem, nechte 2–3 minuty povařit. Zeleninu a maso přendejte do zapékací mísy a přidejte rozmarýn. Pečte v troubě asi 15 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek...
Smažený telecí řízek nejen na...
Smažený telecí řízek nejen na...

Inspirujte se podobnými recepty