Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí kousky se salátem Little Gem a ořechy

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Kuřecí kousky se salátem Little Gem a ořechy

Co budete potřebovat

1 kuřecí prso
olivový olej
sůl, tymián a červený pepř
Na salát:
2 salát Litte gem
1 jablko
1 červená paprika, nejlépe kapie
menší hrst vlašských ořechů
Na zálivku:
1 lžíce medu
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce citrónové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Salát Little Gem dobře omyjte, případně ho zbavte špatné horní vrstvy. Oddělte jednotlivé lístky nebo je natrhejte na menší kousky. Jablko přepulte, vyřízněte z něj jádřinec a nakrájejte na tenké plátky. Červenou papriku omyjte, očistěte a nakrájejte na tenká kolečka. Vše dohromady smíchejte ve větší míse. Ve zvláštní misce vytvořte zálivku na salát smícháním medu, olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře. Zálivkou dochuťte salát a dobře promíchejte. Posypte nasekanými vlašskými ořechy.

Kuřecí prsa očistěte, dobře osolte a přidejte tymián s červeným pepřem z obou stran. Rozpalte pánev s kapkou olivového oleje, na kterém opečte/ogrilujete kuřecí prso. Hotového prso nakrájejte na tenké plátky a podávejte se salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí kousky se salátem Little Gem a ořechy

Hlavní chod Velmi snadné Maso Saláty Něco lehkého Tip týdne , Tymián
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 kuřecí prso
olivový olej
sůl, tymián a červený pepř
Na salát:
2 salát Litte gem
1 jablko
1 červená paprika, nejlépe kapie
menší hrst vlašských ořechů
Na zálivku:
1 lžíce medu
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce citrónové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Salát Little Gem dobře omyjte, případně ho zbavte špatné horní vrstvy. Oddělte jednotlivé lístky nebo je natrhejte na menší kousky. Jablko přepulte, vyřízněte z něj jádřinec a nakrájejte na tenké plátky. Červenou papriku omyjte, očistěte a nakrájejte na tenká kolečka. Vše dohromady smíchejte ve větší míse. Ve zvláštní misce vytvořte zálivku na salát smícháním medu, olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře. Zálivkou dochuťte salát a dobře promíchejte. Posypte nasekanými vlašskými ořechy.

Kuřecí prsa očistěte, dobře osolte a přidejte tymián s červeným pepřem z obou stran. Rozpalte pánev s kapkou olivového oleje, na kterém opečte/ogrilujete kuřecí prso. Hotového prso nakrájejte na tenké plátky a podávejte se salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty