Kuřecí kostky na zelenině
Ingredience
20 g | másla |
500 g | kuřecích prsou s kostí AQ |
2 | pikantní klobásy |
2 | zelené papriky |
2 | řapíky celeru |
2 | lžíce hladké mouky |
1 | lžíce rajčatového protlaku |
1 | lžička pepře |
4 | hrsti mražené kukuřice AQ |
500 ml | slepičího vývaru AQ |
1–2 | jarní cibulky |
Postup přípravy
Polovinu másla rozpalte v hrnci a opečte na něm kousky masa. Vyndejte je na talíř a do pánve dejte kousky klobásy a asi 3 minuty je opékejte. Vyndejte na talíř ke kuřecímu masu. Naopak do pánve dejte zbytek másla, vsypte kousky papriky i celer a opékejte asi 2 minuty, dokud nezačne zelenina měknout. Vmíchejte mouku, protlak a pepř a opékejte asi 1 minutu. Poté dejte do hrnce kukuřici a vývar, vraťte kuřecí maso i klobásu a 15 minut vše vařte. Podávejte posypané cibulkou.
Tip - Nejlepší je udělat pokrm den předem a nechat uležet, aby se dokonale propojily chutě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY