Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí filety na medu s kari rýží

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí filety na medu s kari rýží

Co budete potřebovat

600–800 g kuřecích prsou a stehenních řízků Mix, očištěných, na kousky
1 limeta – šťáva
100 ml ananasového džusu
40 ml sezamového oleje
3 lžíce medu
1 lžička soli + špetka do rýže
1 lžička červené mleté papriky
200 g rýže basmati (nebo 2 sáčky)
1 lžička žlutého kari
2 hřebíčky
Hrst rozinek sultánek, spařených
1 jarní cibulka, na kolečka
Lístky čerstvého koriandru
Bílé víno k podávání

Jak na to?

Maso naložte do marinády z limetové šťávy, ananasového džusu, sezamového oleje, medu, soli a červené papriky.

Rýži uvařte dle návodu na obalu, do vody však přidejte kari, hřebíček a sůl. Rozinky přidejte do rýže po scezení.

Rozpalte pánev na střední plamen a kousky masa v ní osmahněte asi 5 minut z každé strany. Podávejte s rýží, jarní cibulkou a čerstvým koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí filety na medu s kari rýží

Hlavní chod Snadné Maso Grilování Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

600–800 g kuřecích prsou a stehenních řízků Mix, očištěných, na kousky
1 limeta – šťáva
100 ml ananasového džusu
40 ml sezamového oleje
3 lžíce medu
1 lžička soli + špetka do rýže
1 lžička červené mleté papriky
200 g rýže basmati (nebo 2 sáčky)
1 lžička žlutého kari
2 hřebíčky
Hrst rozinek sultánek, spařených
1 jarní cibulka, na kolečka
Lístky čerstvého koriandru
Bílé víno k podávání

Jak na to?

Maso naložte do marinády z limetové šťávy, ananasového džusu, sezamového oleje, medu, soli a červené papriky.

Rýži uvařte dle návodu na obalu, do vody však přidejte kari, hřebíček a sůl. Rozinky přidejte do rýže po scezení.

Rozpalte pánev na střední plamen a kousky masa v ní osmahněte asi 5 minut z každé strany. Podávejte s rýží, jarní cibulkou a čerstvým koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty