Kuřecí čtvrtky s meruňkovou omáčkou
Ingredience
4 | kuřecí horní stehna |
sůl, pepř | |
2 | lžíce olivového oleje |
150 g | meruněk |
100 ml | bílého vína |
20 ml | meruňkovice |
400 g | rýže |
1 | lžíce mandlových lupínků |
1 | snítka máty |
Postup přípravy
1. Kuřecí čtvrtky osolte a opepřete. Dozlatova opečte na olivovém oleji.
2. Meruňky vypeckujte a nakrájejte. Přidejte je k masu, podlijte vínem, meruňkovicí a 25 minut duste.
3. Mezitím uvařte rýži podle návodu.
4. Maso vyjměte z pánve a meruňkovou omáčku rozmixujte dohladka.
5. Kousky kuřete přelijte omáčkou, posypte mandlovými lupínky, ozdobte mátou a podávejte s vařenou rýží.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY