×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí Caesar salát

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí Caesar salát

Co budete potřebovat

3 plátky lámankového chleba
olivový olej
4 plátky prosciutta
2 x 200 g kuřecích prsou
2 saláty little gem
1 hrst hladkolisté petrželky
2 vejce
125 ml Caesar dresink
1 lžíce parmazánových hoblin

Jak na to?

Na malé kousky natrhejte 3 plátky lámankového chleba a zastřík­něte olivovým olejem. Dejte na chvíli do rozpálené trouby nebo pod gril, aby byl chleba krásně křupavý. Na pánvi nasucho opečte 4 plát­ky prosciutta a natrhejte je na větší kousky. Kuřecí prsa (2x 200 g) doměkka ogrilujte a pak nakrájejte na spíš silnější plátky. Do serví­rovací mísy natrhejte 2 saláty little gem, přidejte 1 hrst hladkolisté petrželky, 2 natvrdo uvařená vejce, pokrájená na čtvrtky, přelijte 125 ml Caesar dresinku, navrch dejte plátky masa, kousky chleba a ozdobte 1 lžící parmazánových hoblin.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí Caesar salát

Příloha Snadné Řecká Saláty Petržel kadeřavá Magazín 5/2013
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

3 plátky lámankového chleba
olivový olej
4 plátky prosciutta
2 x 200 g kuřecích prsou
2 saláty little gem
1 hrst hladkolisté petrželky
2 vejce
125 ml Caesar dresink
1 lžíce parmazánových hoblin

Jak na to?

Na malé kousky natrhejte 3 plátky lámankového chleba a zastřík­něte olivovým olejem. Dejte na chvíli do rozpálené trouby nebo pod gril, aby byl chleba krásně křupavý. Na pánvi nasucho opečte 4 plát­ky prosciutta a natrhejte je na větší kousky. Kuřecí prsa (2x 200 g) doměkka ogrilujte a pak nakrájejte na spíš silnější plátky. Do serví­rovací mísy natrhejte 2 saláty little gem, přidejte 1 hrst hladkolisté petrželky, 2 natvrdo uvařená vejce, pokrájená na čtvrtky, přelijte 125 ml Caesar dresinku, navrch dejte plátky masa, kousky chleba a ozdobte 1 lžící parmazánových hoblin.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty