×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuře v alobalu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Kuře v alobalu

Co budete potřebovat

1 celé kuře, případně jednotlivé kusy kuřete: paličky, stehna a prsa
4–5 stroužků česneku
hladká mouka
1 lžíce sladké papriky
150 g másla
12–16 plátků anglické slaniny
chléb

Jak na to?

1. Kuře naporcujte, jednotlivé díly omyjte a osušte. Pote je důkladně ze všech stran potřete česnekem se solí.
2. Mouku nasypte do mísy a smíchejte ji s paprikou. Ve směsi obalte všechny kuřecí díly a připravte si větší archy alobalu a pečícího papíru (kolik porcí kuřete, tolik alobalových plátů a archů papíru). Na každý alobal dejte pečící papír, poté plátek másla a část anglické slaniny,
navrch porci kuřete a na něj znovu máslo i slaninu.
3. Opatrně, ale těsně zabalte, vyskládejte do pekáče a dejte na 1–1 1/2 hodiny péct do trouby předehřáté na 180 °C. Podávejte s čerstvým chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře v alobalu

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 5/2012
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

1 celé kuře, případně jednotlivé kusy kuřete: paličky, stehna a prsa
4–5 stroužků česneku
hladká mouka
1 lžíce sladké papriky
150 g másla
12–16 plátků anglické slaniny
chléb

Jak na to?

1. Kuře naporcujte, jednotlivé díly omyjte a osušte. Pote je důkladně ze všech stran potřete česnekem se solí.
2. Mouku nasypte do mísy a smíchejte ji s paprikou. Ve směsi obalte všechny kuřecí díly a připravte si větší archy alobalu a pečícího papíru (kolik porcí kuřete, tolik alobalových plátů a archů papíru). Na každý alobal dejte pečící papír, poté plátek másla a část anglické slaniny,
navrch porci kuřete a na něj znovu máslo i slaninu.
3. Opatrně, ale těsně zabalte, vyskládejte do pekáče a dejte na 1–1 1/2 hodiny péct do trouby předehřáté na 180 °C. Podávejte s čerstvým chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty