Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuře s pestem a se smetanou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuře s pestem a se smetanou

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC
4 kuřecí prsa
sůl a čerstvě mletý pepř
200 g cherry rajčat, rozpůlených
3 lžíce bazalkového pesta
180 g zakysané smetany BASIC
lístky čerstvé bazalky

Jak na to?

Na oleji v pánvi opečte z obou stran kuřecí prsa. Měla by mít zlatavou barvu a být pěkně propečená, trvá to 12–15 minut. Osolte je a opepřete. Do pánve vsypte rajčata a opékejte je tak dlouho, až začnou měknout. Pak stáhněte plamen a přimíchejte pesto a zakysanou smetanu. Jakmile směs připomíná omáčku, přihoďte pár bazalkových lístků a podávejte s rýží, bramborovou kaší nebo se zeleninovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře s pestem a se smetanou

Hlavní chod Snadné Česká Bazalka , Rajče Magazín 2/2015
Průměrné hodnocení 4 (27)

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC
4 kuřecí prsa
sůl a čerstvě mletý pepř
200 g cherry rajčat, rozpůlených
3 lžíce bazalkového pesta
180 g zakysané smetany BASIC
lístky čerstvé bazalky

Jak na to?

Na oleji v pánvi opečte z obou stran kuřecí prsa. Měla by mít zlatavou barvu a být pěkně propečená, trvá to 12–15 minut. Osolte je a opepřete. Do pánve vsypte rajčata a opékejte je tak dlouho, až začnou měknout. Pak stáhněte plamen a přimíchejte pesto a zakysanou smetanu. Jakmile směs připomíná omáčku, přihoďte pár bazalkových lístků a podávejte s rýží, bramborovou kaší nebo se zeleninovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty